12 annosta
aktiivinen 45 min, passiivinen 1 h
Helppo
Herkulliset intialaista alkuperää olevat naanleivät onnistuvat helposti myös kotona. Leivät voi paistaa uunissa, pannulla tai jopa grillissä. Voitelemalla naanleivät valkosipulilla maustetulla Eleplant voisulalla takaat herkullisen leipähetken!
Herkulliset intialaista alkuperää olevat naanleivät onnistuvat helposti myös kotona. Leivät voi paistaa uunissa, pannulla tai jopa grillissä. Voitelemalla naanleivät valkosipulilla maustetulla Eleplant voisulalla takaat herkullisen leipähetken!
Naanleivästä voit muodostaa helposti aterian, kokeile myös intialaista dalia ja raita-kastiketta riisin kera.
Naanleipätaikina |
|
2,5 dl
|
maitoa
|
11 g
|
kuivahiivaa
|
1 tl
|
suolaa
|
1,5 tl
|
sokeria
|
485 g
|
vehnäjauhoja
|
0,5 dl
|
maustamatonta jogurttia
|
1 dl
|
sulatettua Eleplantia voiteluun
|