Käytä kuten voita,
tuskin huomaat eroa

 

Käytä kuten voita,
tuskin huomaat eroa

 

Eleplant 400 g

Pehmeästi levittyvä herkullinen uutuus leivälle, mutta myös ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tutustu

Eleplant 500 g

Ylivoimaisen täyteläinen, ominaisuuksiltaan erinomainen ruoanlaittoon ja leivontaan, mutta myös leivälle.

Tutustu

Eleplant on täysin uudenlainen, kasvipohjainen tuote kaikkeen ruoanlaittoon ja leivontaan. Voit käyttää sitä ihan kuten voita: Eleplant tarjoaa täyteläistä makua ja kuohkeaa rakennetta ruokiin ja leivonnaisiin – ja on ylivoimaisen herkullista vaikka leivän päällä. Kermaisen täyteläisen makunsa Eleplant saa kookoksesta, rypsistä ja kaakaovoista sekä kaurajuomasta, eikä se sisällä lainkaan maitoa, laktoosia tai palmuöljyä. Eleplantin ylivoimainen maku vie ruoan kuin ruoan uudelle tasolle.

Eleplant tuotteet
Butter swirl

Yhtä herkullista kuin voi

Butter swirl

Ei vain vegaaneille, vaan kaikille, jotka rakastavat aitoa makua.

Butter swirl

Luonnolliset raaka-aineet: kookosrasva, rypsiöljy, kaakaorasva ja kaurajuoma

Butter swirl

Herkulliseen nautintoon ilman palmuöljyä, maitoa tai säilöntäaineita

Reseptit

Ruoanlaittoon, paistamiseen, leivontaan ja leivälle: tutustu herkullisiin Eleplant-resepteihin.

ELEPLANT KORVAA VOIN

Maistuu voilta, käyttäytyy kuten voi – ja voi käyttää ruoanlaitossa ja leivonnassa kuten voita, ilman että edes huomaat eroa. Sellainen on uusi Eleplant. Samalla se on parempi ja vastuullisempi valinta niin eläinten ja ympäristön hyvinvoinnin kannalta.

Eleplant on täysin kasvipohjainen tuote, jossa on erityisen täyteläinen maku. Rapeat, kullanruskeat paistetut perunat, täyteläiset kastikkeet, kuohkea kakkutaikina, sormenpaksuinen kerros levitettä leivän päälle, pannulla tiristetty pihvi – Eleplant tekee kaikista mieliteoista vieläkin parempaa. Ainutlaatuisten luonnollisten ainesosien (kookosrasva, rypsiöljy, kaakaorasva ja kaurajuoma) ansiosta Eleplant sopii täydellisesti paistamiseen ja leivontaan – tai ihan vain sellaisenaan leivälle.

Kokemuksesta tiedämme, että erinomaisia tuotteista voi syntyä vain puhtaista, ensiluokkaisista raaka-aineista. Eleplant ei sisällä laktoosia, palmuöljyä eikä säilöntäaineita, joten se soveltuu mainiosti yhä useamman toiveisiin ja ruokavalioihin.

Ja mikä parasta, Eleplantin hiilijalanjälki on yli 50 % pienempi kuin perinteisellä voilla, mikä tekee siitä vastuullisemman valinnan.

Kuulostaa hyvältä – maistuu vieläkin paremmalta.

Maista makua, jota mikään ei voita. Maista uusi Eleplant.