Eleplant tuo kasvivoimaa keittiöön

Eleplant on täysin kasvipohjainen tuote, jonka maku ja ominaisuudet ovat ihan kuin voilla. Suomessa valmistettu Eleplant sopii täydellisesti kaikkiin ruokiin ja leivonnaisiin, niin vegaaneille kuin sekaaneille.

Mikä on Eleplant?

Eleplant on Suomessa valmistettu todellinen voin haastaja, joka vastaa voita niin ominaisuuksiensa kuin makunsakin puolesta. Kasvipohjaisena se sopii niin vegaanista kuin tavallistakin ruokavaliota noudattaville.

Tietoa

Eleplantista

Valmistettu Suomessa
Eleplant valmistetaan Bungen tehtaalla Raisiossa.
Ainutlaatuinen
Voittamaton maku syntyy uniikista yhdistelmästä kasvirasvoja (kookos ja kaakao), rypsiöljyä sekä kaurajuomaa.
Vastuullisempi
Parempi ilmastolle, eläimille, maapallolle – ja sinulle.

Tietoa meistä

Haluamme olla mukana rakentamassa kestävää ja vastuullista maailmaa suupala kerrallaan – hemmottelua ja hyvinvointia unohtamatta.

Visiomme

Eleplant on kasvipohjainen ratkaisu hemmotteluun ja hyvinvointiin ja kohottaa ruoan kuin ruoan uudelle tasolle. Eleplant luo uusia makuelämyksiä – aina kestävästi ja vastuullisesti.

Arvomme

Elämästä nauttiminen itseään ja muita hemmotellen on meidän mottomme. Emme suostu tinkimään mausta, mutta haluamme tarjota kestävämpiä ratkaisuja, jotta sinäkin voit syödä vastuullisemmin ja tehdä arvojesi mukaisia valintoja. Sinun ei tarvitse luopua lempiruoistasi tai elämäntavastasi – Eleplant on keino tuoda elämään lisää ylivoimaista makua.

Vastuullisuus ja kestävyys ovat tärkeimpiä arvojamme. Meille se tarkoittaa kaiken elämän ja planeettamme kunnioittamista. Tiedämme, että kasvipohjaisella ruokavaliolla on merkittävä myönteinen vaikutus, ei vain hyvinvointiimme vaan myös eläinten hyvinvointiin ja ympäristöön.