Uunissa paistettu juustokakku, tunnettu myös amerikkalaisena tai New York -tyylisenä juustokakkuna, hurmaa pehmeällä ja mehevällä koostumuksellaan. Kurpitsa-uunijuustokakku on napakymppi syksyn juhliin, mutta uunijuustokakku tarvitsee usein jonkin lisäkkeen tuomaan makua ja tekstuuria. Juustokakun kera tarjoiltava omenavoi tuo tähän herkkuun ihanaa makeutta ja kanelin lämpöä. Suussasulava kakku ja makea omenavoi ovat hitti Halloween-juhlissa. (pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Uunissa paistettu juustokakku, tunnettu myös amerikkalaisena tai New York -tyylisenä juustokakkuna, hurmaa pehmeällä ja mehevällä koostumuksellaan. Kurpitsa-uunijuustokakku on napakymppi syksyn juhliin, mutta uunijuustokakku tarvitsee usein jonkin lisäkkeen tuomaan makua ja tekstuuria. Juustokakun kera tarjoiltava omenavoi tuo tähän herkkuun ihanaa makeutta ja kanelin lämpöä. Suussasulava kakku ja makea omenavoi ovat hitti Halloween-juhlissa. (pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Juustokakun täyte |
|
n. 400 g
|
kuorittua, kuutioitua kurpitsaa
|
200 g
|
maustamatonta tuorejuustoa
|
200 g
|
turkkilaista jogurttia
|
2 dl
|
sokeria
|
4
|
kananmunaa
|
1 dl
|
maissitärkkelystä
|
1 tl
|
vanljasokeria
|
½ tl
|
jauhettua kanelia
|
Juustokakun keksipohja |
|
200 g
|
Digestive-keksejä
|
100 g
|
Eleplant-pala
|
Omenavoi |
|
½ kg
|
omenoita
|
1½ dl
|
fariinisokeria
|
½ dl
|
vettä
|
½ tl
|
kanelia
|
50 g
|
Eleplantia
|
Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset maitotuotteet kasviperäisiin.
Halutessasi voit korvata kananmunan aquafaballa (1 kananmuna = 50 ml aquafabaa).