8 annosta
2 h
Keskivaikea
Kurpitsajuustokakku on syksyn herkku, joka sopii erinomaisesti halloweenin juhlapöytään. Täyteläisen kakun lisäkkeeksi keitetään omenavoita. (pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Kurpitsajuustokakku on syksyn herkku, joka sopii erinomaisesti halloweenin juhlapöytään. Täyteläisen kakun lisäkkeeksi keitetään omenavoita. (pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Juustokakun täyte |
|
n. 400 g
|
kuorittua, kuutioitua kurpitsaa
|
200 g
|
maustamatonta tuorejuustoa
|
200 g
|
turkkilaista jogurttia
|
2 dl
|
sokeria
|
4
|
kananmunaa
|
1 dl
|
maissitärkkelystä
|
1 tl
|
vanljasokeria
|
½ tl
|
jauhettua kanelia
|
Juustokakun keksipohja |
|
200 g
|
Digestive-keksejä
|
100 g
|
Eleplant-pala
|
Omenavoi |
|
½ kg
|
omenoita
|
1½ dl
|
fariinisokeria
|
½ dl
|
vettä
|
½ tl
|
kanelia
|
50 g
|
Eleplantia
|
Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset maitotuotteet kasviperäisiin.
Halutessasi voit korvata kananmunan aquafaballa (1 kananmuna = 50 ml aquafabaa).