Kasvislasagne metsäsienillä valmistuu helposti ja on herkullinen vaihtoehto syksyn aterioille. Tässä kasvislasagne-reseptissä kermaisen sienikastikkeen valmistamisessa on hyödynnetty sulatejuustoa, joka luo täyteläisen makuelämyksen. Lasagnen valmistus vie hieman aikaa, mutta jokainen suupala on kaiken vaivan arvoinen! Lasagneen voit käyttää haluamiasi metsäsieniä ja vaihdella tomaattikastikkeeseen lisättäviä kasviksia niiden saatavuuden mukaan. Kokeile tätä herkullista ja helppoa kasvislasagne-ohjetta, joka maistuu koko perheelle ja tekee ruokailuhetkestä erityisen. (kananmunaton, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Kasvislasagne metsäsienillä valmistuu helposti ja on herkullinen vaihtoehto syksyn aterioille. Tässä kasvislasagne-reseptissä kermaisen sienikastikkeen valmistamisessa on hyödynnetty sulatejuustoa, joka luo täyteläisen makuelämyksen. Lasagnen valmistus vie hieman aikaa, mutta jokainen suupala on kaiken vaivan arvoinen! Lasagneen voit käyttää haluamiasi metsäsieniä ja vaihdella tomaattikastikkeeseen lisättäviä kasviksia niiden saatavuuden mukaan. Kokeile tätä herkullista ja helppoa kasvislasagne-ohjetta, joka maistuu koko perheelle ja tekee ruokailuhetkestä erityisen. (kananmunaton, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Tomaattikastike |
|
1
|
sipuli
|
1
|
valkosipulinkynsi
|
1
|
kesäkurpitsa
|
2
|
paprikaa
|
20 g
|
Eleplant-pala
|
1 tl
|
kuivattua rosmariinia
|
1 tl
|
suolaa
|
mustapippuria myllystä
|
|
2 prk
|
tomaattimurskaa (800 g)
|
2 rkl
|
valkoviinietikkaa
|
1 rs
|
kirsikkatomaatteja (250 g)
|
Sienikastike |
|
1
|
sipuli
|
400 g
|
kantarelleja, tatteja tai muita metsäsieniä
|
20 g
|
Eleplant-pala
|
ripaus suolaa
|
|
4 dl
|
ruokakermaa
|
2 rkl
|
maissitärkkelystä
|
250 g
|
ruoanvalmistussulatejuustoa
|
n. 15 kpl lasagnelevyjä
|
Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset maitotuotteet kasviperäisiin.