Kalakeitto on helppo ja nopea arkiruoka, joka maistuu monelle. Kalakeiton valmistuksessa tärkeää on kalapalojen lisääminen keiton sekaan vasta loppuvaiheessa, jolloin ne eivät mene ylikypsiksi niin nopeasti. Kalaksi keittoon sopivat monenlaiset kalat, joten valitse ne mielesi mukaan. Tutustu helppoon kalakeiton reseptiin, seuraa ohjeita ja herkuttele! (maidoton, kananmunaton, soijaton)
Kalakeitto on helppo ja nopea arkiruoka, joka maistuu monelle. Kalakeiton valmistuksessa tärkeää on kalapalojen lisääminen keiton sekaan vasta loppuvaiheessa, jolloin ne eivät mene ylikypsiksi niin nopeasti. Kalaksi keittoon sopivat monenlaiset kalat, joten valitse ne mielesi mukaan. Tutustu helppoon kalakeiton reseptiin, seuraa ohjeita ja herkuttele! (maidoton, kananmunaton, soijaton)
Kalakeiton ainekset: |
|
75 g
|
Eleplant-pala
|
500 g
|
kiinteää perunaa paloina kuorittuna ja paloiksi pilkottuna
|
500 g
|
porkkanaa paloina kuorittuna ja paloiteltuna
|
1
|
sipuli hienonnettuna
|
1
|
fenkoli hienonnettuna
|
10
|
maustepippuria
|
2
|
laakerinlehteä
|
1 l
|
kalalientä
|
200 g
|
ruodotonta vaalean kalan fileetä (esim. kuhaa tai ahventa) kuutioituna
|
200 g
|
ruodotonta lohifileetä kuutioituna
|
2,5 tl
|
suolaa
|
1
|
ruukku tuoretta tilliä hienonnettuna
|
Keiton päälle |
|
2,5 rkl
|
Eleplantia
|
Voit käyttää reseptissä vaihtoehtoisesti Eleplant kasvirasvalevitettä tai Eleplant kasvimargariinia. Molemmilla onnistut.