4 annosta
aktiivinen 40 min, passiivinen 1 h
Helppo
Banh mi on vietnamilainen katuruokaklassikko. Patongit sopivat hyvin niin illanistujaisiin, evääksi kuin välipalaksikin. Possun sijasta täytteeksi voit valmistaa esimerkiksi paistettua tofua tai kanaa.
Banh mi on vietnamilainen katuruokaklassikko. Patongit sopivat hyvin niin illanistujaisiin, evääksi kuin välipalaksikin. Possun sijasta täytteeksi voit valmistaa esimerkiksi paistettua tofua tai kanaa.
Ainekset |
|
400 g
|
possun kylkeä tai kasleria paloina
|
1 tl
|
chilirouhetta
|
1 tl
|
jauhettua korianterinsiementä
|
1 tl
|
suolaa
|
75 g
|
Eleplant-pala
|
1 dl
|
hoisin-kastiketta
|
3 dl
|
lihalientä
|
Salaatin marinadi |
|
0,5 dl
|
soijaa
|
dl
|
omenaviinietikkaa
|
0,5 dl
|
sokeria
|
1 rkl
|
kalakastiketta
|
1 rkl
|
seesaminsiemeniä
|
Salaatti |
|
1
|
porkkana suikaloituna
|
1
|
paksoi suikaloituna
|
0,5
|
kurkku viipaloituna
|
3
|
retiisiä viipaloituna
|
1
|
vihreä chili hienonnettuna
|
1
|
ruukku korianteria hienonnettuna
|
Patonki |
|
1
|
patonki (380 g) neljään osaan leikattuna ja halkaistuna
|
3 rkl
|
Eleplantia huoneenlämpöisenä (voiteluun)
|
3 rkl
|
sriracha-kastiketta
|