Mausteiset kanagyrokset grillistä

Valmista mausteiset kanagyrokset grillatusta kanasta ja naanleivästä. Mausteinen kana, jogurttikastike ja raikkaat kasvikset maistuvat naanleivän välissä kesäpäivänä. (kananmunaton, pähkinätön)

Mausteiset kanagyrokset grillistä

Valmista mausteiset kanagyrokset grillatusta kanasta ja naanleivästä. Mausteinen kana, jogurttikastike ja raikkaat kasvikset maistuvat naanleivän välissä kesäpäivänä. (kananmunaton, pähkinätön)

4 annosta
45 min
Helppo
 
 
Annosta

Ainekset

Marinadi kanalle

50
g
Eleplantia
1
valkosipulinkynsi
1
dl
hunajaa
1
dl
soijaa
1
tl
kuivattua timjamia
400
g
broilerin sisäfileetä tai rintaleikkeitä

Jogurttikastike

2
dl
turkkilaista jogurttia
2
rkl
hunajaa
1
valkosipulinkynsi
0,5
raastettu kurkku

Lisäksi

4
kpl
tomaattia

Valmistusohje

1. Sulata Eleplant hienonnetun valkosipulin kanssa kattilassa ja sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.

2. Lisää marinadi kanoihin ja anna marinoitua mielellään seuraavaan päivään.

3. Sekoita jogurtin joukkoon hunaja, hienonnettu valkosipulinkynsi ja raastettu kurkku.

4. Grillaa kanapalat grillissä kypsiksi.

5. Käytä joko valmiita kaupasta ostettuja naan-leipiä tai valmista omat Eleplantin naanleivät reseptin avulla.

6. Grillaa naanleivät grillissä molemmin puolin.

7. Kokoa kanagyrokset lisäämällä naanleivälle Eleplantia, kanapaloja, jogurttikastiketta, salaattia ja siivutettua tomaattia.

8. Kääri gyrokset rullalle ja tarjoa paperikääreestä.