Valmista mausteiset kanagyrokset grillatusta kanasta ja naanleivästä. Mausteinen kana, jogurttikastike ja raikkaat kasvikset maistuvat naanleivän välissä kesäpäivänä. (kananmunaton, pähkinätön)
Valmista mausteiset kanagyrokset grillatusta kanasta ja naanleivästä. Mausteinen kana, jogurttikastike ja raikkaat kasvikset maistuvat naanleivän välissä kesäpäivänä. (kananmunaton, pähkinätön)
Marinadi kanalle |
|
50 g
|
Eleplantia
|
1
|
valkosipulinkynsi
|
1 dl
|
hunajaa
|
1 dl
|
soijaa
|
1 tl
|
kuivattua timjamia
|
400 g
|
broilerin sisäfileetä tai rintaleikkeitä
|
Jogurttikastike |
|
2 dl
|
turkkilaista jogurttia
|
2 rkl
|
hunajaa
|
1
|
valkosipulinkynsi
|
0,5
|
raastettu kurkku
|
Lisäksi |
|
4 kpl
|
tomaattia
|
1. Sulata Eleplant hienonnetun valkosipulin kanssa kattilassa ja sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.
2. Lisää marinadi kanoihin ja anna marinoitua mielellään seuraavaan päivään.
3. Sekoita jogurtin joukkoon hunaja, hienonnettu valkosipulinkynsi ja raastettu kurkku.
4. Grillaa kanapalat grillissä kypsiksi.
5. Käytä joko valmiita kaupasta ostettuja naan-leipiä tai valmista omat Eleplantin naanleivät reseptin avulla.
6. Grillaa naanleivät grillissä molemmin puolin.
7. Kokoa kanagyrokset lisäämällä naanleivälle Eleplantia, kanapaloja, jogurttikastiketta, salaattia ja siivutettua tomaattia.
8. Kääri gyrokset rullalle ja tarjoa paperikääreestä.