Valkosipulimaustevoilla täytetty patonki sopii erinomaisesti päivällisen lisukkeeksi tai voit nauttia herkullisesta patongista myös ihan sellaisenaan. Valkosipulipatonki on nopea valmistaa ja reseptimme on muutenkin mukavan helppo. Voit halutessasi käyttää maustevoita myös esimerkiksi lihan tai kasvisten päälle makua tuomaan.
Valkosipulimaustevoilla täytetty patonki sopii erinomaisesti päivällisen lisukkeeksi tai voit nauttia herkullisesta patongista myös ihan sellaisenaan. Valkosipulipatonki on nopea valmistaa ja reseptimme on muutenkin mukavan helppo. Voit halutessasi käyttää maustevoita myös esimerkiksi lihan tai kasvisten päälle makua tuomaan.
Tuore ja herkullinen valkosipulipatonki täydentää upeasti linssibolognesen ja sitruunavoispagetin makuja, kokeile yhdessä!
Patonki |
|
1
|
maalaispatonki
|
Valkosipulivoi patonkiin |
|
200 g
|
Eleplant huoneenlämpöisenä
|
2
|
valkosipulinkynttä raastettuna
|
1 ruukku
|
persiljaa hienonnettuna
|
0,5 tl
|
mustapippuria rouhittuna
|
1 tl
|
suolaa
|
ripaus savupaprikaa
|