Tomaattipasta mozzarellajuustolla

Valmistaudu seikkailuun italialaisten makujen maailmassa tämän ihanan tomaatti-mozzarellapastan seurassa. Tämän tomaattipastan salaisuus piilee sen täyteläisessä itsetehdyssä tomaattikastikkeessa, joka antaa makuhermoille unohtumattoman makuelämyksen. Lisää reilusti revittyä mozzarellajuustoa pastan päälle ja viimeistele annos tuoreella basilikalla sekä ripauksella mustapippuria. Reseptimme tarjoaa taianomaisen yhdistelmän tuoreiden tomaattien ja pehmeän mozzarellajuuston herkullista makua, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Yksinkertainen valmistaa, mutta täynnä makua! Tämä tomaatti-mozzarellapasta on varma suosikki ruokapöydässä. Kutsu ystävät tai perhe koolle ja valmista herkullinen ateria koko porukalle. (pähkinätön)

Tomaattipasta mozzarellajuustolla

Valmistaudu seikkailuun italialaisten makujen maailmassa tämän ihanan tomaatti-mozzarellapastan seurassa. Tämän tomaattipastan salaisuus piilee sen täyteläisessä itsetehdyssä tomaattikastikkeessa, joka antaa makuhermoille unohtumattoman makuelämyksen. Lisää reilusti revittyä mozzarellajuustoa pastan päälle ja viimeistele annos tuoreella basilikalla sekä ripauksella mustapippuria. Reseptimme tarjoaa taianomaisen yhdistelmän tuoreiden tomaattien ja pehmeän mozzarellajuuston herkullista makua, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Yksinkertainen valmistaa, mutta täynnä makua! Tämä tomaatti-mozzarellapasta on varma suosikki ruokapöydässä. Kutsu ystävät tai perhe koolle ja valmista herkullinen ateria koko porukalle. (pähkinätön)

4 annosta
30 min
Helppo
 
 
Annosta

Ainekset

Tomaattipasta:

1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
cm
pala tuoretta inkivääriä
100
g
Eleplant-pala
1
tl
juustokuminaa
1
tl
jauhettua korianteria
2
rkl
tomaattipyreetä
4
dl
paseerattua tomaattia
400
g
tagliatelle-pastaa

Lisäksi

2
kpl
buffala-mozzarellaa

Valmistusohje

1. Kuullota hienonnettuja sipuleita ja raastettua inkivääriä 50 grammassa Eleplantia.

2. Lisää mausteet ja tomaattipyree.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja hauduta kastiketta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.

4. Lisää loppu Eleplant ja soseuta tasaiseksi tomaattikastikkeeksi sauvasekoittimella.

5. Keitä tagliatelle kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

6. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon.

7. Revi mozzarella annosten pinnalle ja lisää päälle makeita kirsikkatomaatteja ja tuoretta basilikaa.

8. Rouhi pinnalle mustapippuria.