Vaahdotettu, ruskistettu Eleplant tuo ruokaan kuohkeutta ja pähkinäistä makua. Sopii niin leivän päälle, annosten viimeistelyyn kuin ruoanlaittoonkin, ja tekee helposti arkisestakin ruokahetkestä makuelämyksen. Eleplantilla onnistut myös resepteissä, joissa normaalisti tarvittaisiin voita.
Vaahdotettu, ruskistettu Eleplant tuo ruokaan kuohkeutta ja pähkinäistä makua. Sopii niin leivän päälle, annosten viimeistelyyn kuin ruoanlaittoonkin, ja tekee helposti arkisestakin ruokahetkestä makuelämyksen. Eleplantilla onnistut myös resepteissä, joissa normaalisti tarvittaisiin voita.
Voit käyttää vaahdotettua ruskistettua levitettä esimerkiksi Eleplantin saaristolaisleivän, briossileivän sekä kurpitsasämpylöiden kanssa.
Ohje |
|
500 g
|
Eleplant pala
|
Sormisuolaa tarjoiluun
|
Tämä herkullinen resepti on tehty yhteistyössä huippukokin Petra Väänäsen kanssa.