Skagenpiirakka on klassisen toast skagenin innoittama suolainen piirakka, joka tarjoaa herkullisen vaihtoehdon perinteisille suolaisille tarjottaville. Täyteläinen katkaraputäyte tekee siitä houkuttelevan suolaisen piirakan, ja koristelussa voi käyttää sesongin yrttejä ja kasviksia luovuuden mukaan. Tämä piirakka hurmaa niin maullaan kuin ulkonäölläänkin, tarjoten vieraille monipuolisen ja maukkaan suolaisen nautinnon.
Skagenpiirakka on klassisen toast skagenin innoittama suolainen piirakka, joka tarjoaa herkullisen vaihtoehdon perinteisille suolaisille tarjottaville. Täyteläinen katkaraputäyte tekee siitä houkuttelevan suolaisen piirakan, ja koristelussa voi käyttää sesongin yrttejä ja kasviksia luovuuden mukaan. Tämä piirakka hurmaa niin maullaan kuin ulkonäölläänkin, tarjoten vieraille monipuolisen ja maukkaan suolaisen nautinnon.
Pohja |
|
100 g
|
Eleplant pala
|
200 g
|
saaristolaisleipää murustettuna
|
Suolaisen piirakan täyte |
|
400 g
|
maustamatonta tuorejuustoa
|
350 g
|
creme fraichea
|
3 rkl
|
majoneesia
|
1
|
ruukku tuoretta tilliä hienonnettuna
|
1
|
punasipuli hienonnettuna
|
1 tl
|
mustapippuria rouhittuna
|
400 g
|
katkarapuja tai jokirapuja valutettuna
|
1,5 tl
|
suolaa
|
1 rkl
|
karkeaa sinappia
|
4
|
liivatelehteä
|
1
|
pienen sitruunan mehu ja kuori raastettuna
|
2 rkl
|
vettä
|
Koristeluun |
|
1
|
kurkku
|
syötäviä kukkia
|