Perinteinen mustikkapiirakka saa uuden vivahteen sitruunasta, joka raikastaa makua herkullisesti. Tässä reseptissä murotaikina, joka on tärkeä osa mustikkapiirakkaa, valmistetaan ensin ja annetaan jähmettyä jääkaapissa noin puoli tuntia ennen vuokaan laittamista. Voit käyttää pakastemustikoiden sijasta myös tuoreita mustikoita, ja maissitärkkelyksen voi tarvittaessa korvata perunajauhoilla. Tämä perinteinen mustikkapiirakka murotaikinalla tarjoaa suussa sulavan yhdistelmän perinteisiä makuja ja uudenlaista raikkautta. Valmista helposti ja nauti taivaallisesta mustikkapiirakasta! (soijaton, sisältää kananmunaa)
Perinteinen mustikkapiirakka saa uuden vivahteen sitruunasta, joka raikastaa makua herkullisesti. Tässä reseptissä murotaikina, joka on tärkeä osa mustikkapiirakkaa, valmistetaan ensin ja annetaan jähmettyä jääkaapissa noin puoli tuntia ennen vuokaan laittamista. Voit käyttää pakastemustikoiden sijasta myös tuoreita mustikoita, ja maissitärkkelyksen voi tarvittaessa korvata perunajauhoilla. Tämä perinteinen mustikkapiirakka murotaikinalla tarjoaa suussa sulavan yhdistelmän perinteisiä makuja ja uudenlaista raikkautta. Valmista helposti ja nauti taivaallisesta mustikkapiirakasta! (soijaton, sisältää kananmunaa)
Murotaikina |
|
150 g
|
Eleplant-pala
|
1,5 dl
|
sokeria
|
3 dl
|
vehnäjauhoa
|
0,5 tl
|
suolaa
|
1,5 tl
|
kardemummarouhetta
|
1 tl
|
kanelijauhetta
|
1
|
kananmuna
|
2 rkl
|
Eleplantia piirakkavuoan voiteluun
|
Täyte |
|
500 g
|
pakastemustikoita sulatettuna
|
4 rkl
|
maissitärkkelystä
|
5 rkl
|
tomusokeria
|
Viimeistelyyn |
|
tomusokeria
|
|
1
|
sitruunan raastettu kuori
|
Halutessasi voit korvata kananmunan aquafaballa. 1 kananmuna = 50 ml Aquafabaa.