Sitruunainen kanakeitto on raikkaan kevyt ja maukas keitto, joka tuo vaihtelua arkiruokapöytään. Mehevä broileri saa makua valkosipulista ja chilistä, ja tuoreet vihannekset tekevät keitosta terveellisen ja värikkään. Sitruunan mehu ja kuoriraaste taas tuovat lempeää hapokkuutta. Kevyt keitto valmistuu alle tunnissa ja sopii kiireiseenkin arkeen, kun kaipaat jotakin virkistävää, mutta täyttävää. Kesäinen keitto viimeistellään kevätsipulilla ja lehtipersiljalla. Erityisen hyvin keitto sopii tarjoiltavaksi sopivasti ruokaisuutta tuovan Eleplantin valkosipulipatongin kanssa.
Sitruunainen kanakeitto on raikkaan kevyt ja maukas keitto, joka tuo vaihtelua arkiruokapöytään. Mehevä broileri saa makua valkosipulista ja chilistä, ja tuoreet vihannekset tekevät keitosta terveellisen ja värikkään. Sitruunan mehu ja kuoriraaste taas tuovat lempeää hapokkuutta. Kevyt keitto valmistuu alle tunnissa ja sopii kiireiseenkin arkeen, kun kaipaat jotakin virkistävää, mutta täyttävää. Kesäinen keitto viimeistellään kevätsipulilla ja lehtipersiljalla. Erityisen hyvin keitto sopii tarjoiltavaksi sopivasti ruokaisuutta tuovan Eleplantin valkosipulipatongin kanssa.
Aineosat: |
|
4 rkl
|
Eleplant juoksevaa
|
500 g
|
broilerin paistileikettä paloiteltuna
|
2
|
valkosipulinkynttä hienonnettua
|
1
|
punainen chili hienonnettuna
|
1 l
|
kanalientä
|
1,5 tl
|
suolaa
|
1 tl
|
rouhittua mustapippuria
|
400 g
|
vihreää parsaa
|
1
|
kesäkurpitsa paloiteltuna
|
200 g
|
pakasteherneitä sulatettuna
|
2
|
sitruunan mehu ja kuori raastettuna
|
1
|
kevätsipulinippu hienonnettuna
|
1 ruukku
|
lehtipersiljaa hienonnettuna
|
1 rkl
|
sokeria
|