8 annosta
60 min
Helppo
Herkullisessa puolukka-toscapiiraassa yhdistyvät kirpeät puolukat ja mantelitäytteen makeus. Leivonnainen on helppo valmistaa vegaanisena korvaamalla taikinan kananmunat aquafaballa. (maidoton, laktoositon, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Herkullisessa puolukka-toscapiiraassa yhdistyvät kirpeät puolukat ja mantelitäytteen makeus. Leivonnainen on helppo valmistaa vegaanisena korvaamalla taikinan kananmunat aquafaballa. (maidoton, laktoositon, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Pohja |
|
3
|
kananmunaa
|
3 dl
|
sokeria
|
3 dl
|
vehnäjauhoja
|
2 tl
|
leivinjauhetta
|
½ dl
|
omenamehua
|
100 g
|
Eleplant-pala
|
Toscapäällinen |
|
150 g
|
mantelilastuja
|
1 dl
|
sokeria
|
750 g
|
Eleplant-pala
|
½ dl
|
omenamehua
|
2 rkl
|
siirappia
|
Lisäksi |
|
3 dl
|
puolukoita (tuoreena tai pakasteena)
|
Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset maitotuotteet kasviperäisiin.
Halutessasi voit korvata kananmunan aquafaballa (1 kananmuna = 50 ml aquafabaa).