Puolukka-toscapiirakan pehmeä sisus ja rapea pinta tarjoavat herkullisen makunautinnon. Perinteinen herkku saa raikasta twistiä kirpeistä suomalaisista puolukoista, mikä tekee siitä mukavan syksyisen herkun. Hyödynnä luonnon antimia ja kerää tuoreita puolukoita metsästä, tai käytä pakastettuja. Tämän helpon toscapiirakan valmistus onnistuu helposti myös vegaanisesti korvaamalla taikinassa kananmunat aquafaballa. (maidoton, laktoositon, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Puolukka-toscapiirakan pehmeä sisus ja rapea pinta tarjoavat herkullisen makunautinnon. Perinteinen herkku saa raikasta twistiä kirpeistä suomalaisista puolukoista, mikä tekee siitä mukavan syksyisen herkun. Hyödynnä luonnon antimia ja kerää tuoreita puolukoita metsästä, tai käytä pakastettuja. Tämän helpon toscapiirakan valmistus onnistuu helposti myös vegaanisesti korvaamalla taikinassa kananmunat aquafaballa. (maidoton, laktoositon, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Pohja |
|
3
|
kananmunaa
|
3 dl
|
sokeria
|
3 dl
|
vehnäjauhoja
|
2 tl
|
leivinjauhetta
|
½ dl
|
omenamehua
|
100 g
|
Eleplant-pala
|
Toscapäällinen |
|
150 g
|
mantelilastuja
|
1 dl
|
sokeria
|
750 g
|
Eleplant-pala
|
½ dl
|
omenamehua
|
2 rkl
|
siirappia
|
Lisäksi |
|
3 dl
|
puolukoita (tuoreena tai pakasteena)
|
Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset maitotuotteet kasviperäisiin.
Halutessasi voit korvata kananmunan aquafaballa (1 kananmuna = 50 ml aquafabaa).