4 annosta
30 min
Helppo
Punajuuripasta hurmaa kauniilla värillään. Nauti punajuuripastan kanssa parmesaanin lisäksi herkullista pähkinävoita. Resepti muuntuu helposti myös vegaaniseksi. (laktoositon, kananmunaton, muunnettavissa vegaaniseksi)
Punajuuripasta hurmaa kauniilla värillään. Nauti punajuuripastan kanssa parmesaanin lisäksi herkullista pähkinävoita. Resepti muuntuu helposti myös vegaaniseksi. (laktoositon, kananmunaton, muunnettavissa vegaaniseksi)
Punajuuripasta |
|
3
|
punajuurta
|
1
|
pieni sipuli
|
1
|
valkosipulinkynsi
|
20 g
|
Eleplantia
|
1 oksa
|
tuoretta rosmariinia
|
½ tl
|
suolaa
|
mustapippuria myllystä
|
|
4 dl
|
vettä
|
4 dl
|
ruokakermaa
|
250 g
|
tagliatelle-pastaa
|
Pähkinävoi |
|
100 g
|
pähkinöitä
|
ripaus suolaa
|
|
100 g
|
Eleplant-pala
|
Lisäksi |
|
pinnalle 50 g parmesaania
|
Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset maitotuotteet kasviperäisiin.