12 annosta
90 min
Helppo
Mehevä porkkanakakku on helppo valmistaa ja sopii mainiosti isänpäivän juhlapöytään kirpeänmakean karpalokinuskin kanssa. (pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Mehevä porkkanakakku on helppo valmistaa ja sopii mainiosti isänpäivän juhlapöytään kirpeänmakean karpalokinuskin kanssa. (pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Kakkupohja |
|
500 g
|
porkkanoita
|
300 g
|
Eleplant-pala
|
4 dl
|
sokeria
|
1 tl
|
kanelia
|
1 tl
|
ruokasoodaa
|
1 tl
|
suolaa
|
6 dl
|
vehnäjauhoja
|
3
|
kananmunaa
|
Sitruunamousse |
|
200 g
|
Eleplant-pala
|
3 dl
|
tomusokeria
|
200 g
|
tuorejuustoa
|
1 rkl
|
sitruunamehua
|
Karpalokinuski |
|
1½ dl
|
fariinisokeri
|
2 dl
|
kermaa
|
1 dl
|
karpaloita
|
Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset maitotuotteet kasviperäisiin.
Halutessasi voit korvata kananmunan aquafaballa (1 kananmuna = 50 ml aquafabaa).