Mehevä porkkanakakku on helppo valmistaa ja se yhdistää raikkaan sitruunamoussen ja makean, kirpeän karpalokinuskin herkullisella tavalla. Täytetty porkkanakakku vie kielen mennessään! Raikas sitruunamousse tuo mukanaan kirpeyttä ja tekee kakusta entistäkin houkuttelevamman. Itsetehty kinuski kruunaa ihanan kakun, sillä kotitekoinen kinuski on aina maukkaampaa kuin valmis vaihtoehto. Nauti porkkanatäytekakkua isänpäivän juhlapöydässä tai muissa tilaisuuksissa! (pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Mehevä porkkanakakku on helppo valmistaa ja se yhdistää raikkaan sitruunamoussen ja makean, kirpeän karpalokinuskin herkullisella tavalla. Täytetty porkkanakakku vie kielen mennessään! Raikas sitruunamousse tuo mukanaan kirpeyttä ja tekee kakusta entistäkin houkuttelevamman. Itsetehty kinuski kruunaa ihanan kakun, sillä kotitekoinen kinuski on aina maukkaampaa kuin valmis vaihtoehto. Nauti porkkanatäytekakkua isänpäivän juhlapöydässä tai muissa tilaisuuksissa! (pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Kakkupohja |
|
500 g
|
porkkanoita
|
300 g
|
Eleplant-pala
|
4 dl
|
sokeria
|
1 tl
|
kanelia
|
1 tl
|
ruokasoodaa
|
1 tl
|
suolaa
|
6 dl
|
vehnäjauhoja
|
3
|
kananmunaa
|
Sitruunamousse |
|
200 g
|
Eleplant-pala
|
3 dl
|
tomusokeria
|
200 g
|
tuorejuustoa
|
1 rkl
|
sitruunamehua
|
Karpalokinuski |
|
1½ dl
|
fariinisokeri
|
2 dl
|
kermaa
|
1 dl
|
karpaloita
|
Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset maitotuotteet kasviperäisiin.
Halutessasi voit korvata kananmunan aquafaballa (1 kananmuna = 50 ml aquafabaa).