Pizzamuffinit sopivat erinomaisesti välipalaksi tai kahvipöydän tarjoiluksi. Suolaiset muffinit yhdistävät pizzan parhaat maut kätevään annoskokoon. Peston sijasta voi käyttää myös esimerkiksi tomaattikastiketta ja täytteitä sekä mausteita voi muutenkin muunnella täysin oman maun mukaan. Mozzarellankin voi vaihtaa mozzarellaraasteeseen tai muuhun juustoraasteeseen.
Pizzamuffinit sopivat erinomaisesti välipalaksi tai kahvipöydän tarjoiluksi. Suolaiset muffinit yhdistävät pizzan parhaat maut kätevään annoskokoon. Peston sijasta voi käyttää myös esimerkiksi tomaattikastiketta ja täytteitä sekä mausteita voi muutenkin muunnella täysin oman maun mukaan. Mozzarellankin voi vaihtaa mozzarellaraasteeseen tai muuhun juustoraasteeseen.
Taikina |
|
2 dl
|
vehnäjauhoja
|
0,25 dl
|
sokeria
|
1 tl
|
leivinjauhetta
|
0,5 tl
|
suolaa
|
0,5 tl
|
mustapippurirouhetta
|
0,5 tl
|
kuivattua oreganoa
|
0,5 tl
|
ruokasoodaa
|
100 g
|
laktoositonta turkkilaista jogurttia
|
50 g
|
Eleplant-pala sulatettuna
|
2
|
kananmunaa
|
0,5 dl
|
laktoositonta maitoa
|
1 rkl
|
huoneenlämpöistä Eleplantia muffinivuoan voiteluun
|
130 g
|
vihreää pestoa
|
190 g
|
aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita öljyssä
|
100 g
|
salamia viipaleina
|
125 g
|
laktoositonta mozzarellajuustoa paloina
|
tuoretta basilikaa viimeistelyyn
|