12 annosta
60 min
Helppo
Joulun herkullisin leivonnainen on pehmeä piparkakku, joka kuorrutetaan ruskistetusta Eleplantista valmistetulla voikreemin kaltaisella kuorrutteella. Ruskistettu Eleplant pähkinäisellä maullaan vie kuorrutteen uudelle makutasolle. Tästä piparista tulee taatusti uusi suosikki!
Joulun herkullisin leivonnainen on pehmeä piparkakku, joka kuorrutetaan ruskistetusta Eleplantista valmistetulla voikreemin kaltaisella kuorrutteella. Ruskistettu Eleplant pähkinäisellä maullaan vie kuorrutteen uudelle makutasolle. Tästä piparista tulee taatusti uusi suosikki!
Piparikakku |
|
4,5 dl
|
vehnäjauhoa
|
2 dl
|
sokeria
|
0,5 rkl
|
kanelia
|
0,5 rkl
|
jauhettua neilikkaa
|
0,5 rkl
|
jauhettua kardemummaa
|
0,5 rkl
|
ruokasoodaa
|
150 g
|
Eleplant-pala
|
3 dl
|
kauramaitoa
|
2 dl
|
vaaleaa siirappia
|
Ruskistettu voikreemi -kuorrutus |
|
250 g
|
Eleplant-pala
|
2,5 dl
|
tomusokeria
|
1 rkl
|
kauramaitoa
|
Kanelia koristeluun
|
Kuorruta jäähtynyt kakku kuorrutteella ja ripottele pinnalle hieman kanelia.