Joulun herkut ovat siitä mukavia, että niitä voi kätevästi muunnella. Tässä reseptissä esittelemme variaation klassisista piparien mauista. Tuloksena on ehkäpä joulun herkullisin leivonnainen – pehmeä piparkakku, joka kuorrutetaan ruskistetusta Eleplantista valmistetulla voikreemin kaltaisella kuorrutteella. Ruskistettu Eleplant pähkinäisellä maullaan vie kuorrutteen uudelle makutasolle. Helppo leivonnainen, joka on täynnä makua. Tästä piparista tulee taatusti uusi suosikki!
Joulun herkut ovat siitä mukavia, että niitä voi kätevästi muunnella. Tässä reseptissä esittelemme variaation klassisista piparien mauista. Tuloksena on ehkäpä joulun herkullisin leivonnainen – pehmeä piparkakku, joka kuorrutetaan ruskistetusta Eleplantista valmistetulla voikreemin kaltaisella kuorrutteella. Ruskistettu Eleplant pähkinäisellä maullaan vie kuorrutteen uudelle makutasolle. Helppo leivonnainen, joka on täynnä makua. Tästä piparista tulee taatusti uusi suosikki!
Piparikakku |
|
4,5 dl
|
vehnäjauhoa tai gluteenitonta jauhoseosta
|
2 dl
|
sokeria
|
0,5 rkl
|
kanelia
|
0,5 rkl
|
jauhettua neilikkaa
|
0,5 rkl
|
jauhettua kardemummaa
|
0,5 rkl
|
ruokasoodaa
|
150 g
|
Eleplant-pala
|
3 dl
|
kauramaitoa
|
2 dl
|
vaaleaa siirappia
|
Ruskistettu voikreemi -kuorrutus |
|
250 g
|
Eleplant-pala
|
2,5 dl
|
tomusokeria
|
1 rkl
|
kauramaitoa
|
Kanelia koristeluun
|
Kuorruta jäähtynyt kakku kuorrutteella ja ripottele pinnalle hieman kanelia.