6 annosta
1 h 15 min
Helppo
Kauniin vihreä parsakeitto valmistuu kätevästi parsan kannoista. Kauniit parsan nuput tuovat upeaa visuaalisuutta panzanella-salaattiin. Näin parsasta saadaan hyödynnettyä kätevästi kaikki! Tähän ohjeeseen kuluu kätevästi kaksi parsanippua.
Kauniin vihreä parsakeitto valmistuu kätevästi parsan kannoista. Kauniit parsan nuput tuovat upeaa visuaalisuutta panzanella-salaattiin. Näin parsasta saadaan hyödynnettyä kätevästi kaikki! Tähän ohjeeseen kuluu kätevästi kaksi parsanippua.
Parsakeitto |
|
85 g
|
Eleplant pala
|
2
|
keltasipuli hienonnettuna
|
2
|
valkosipulinkynttä hienonnettuna
|
400 g
|
parsan varsia ja kuoria
|
1 tl
|
suolaa
|
7 dl
|
laktoositonta maitojuomaa
|
120 g
|
laktoositonta creme fraichea
|
40 g
|
pinaattia pestynä
|
Krutongit |
|
40 g
|
Eleplant pala
|
4
|
leipäviipaletta suikaloituna
|
Panzanella |
|
2
|
pientä punasipulia suikaloituna
|
1 rkl
|
etikkaa
|
2 rkl
|
sokeria
|
2 rkl
|
oliiviöljyä
|
200 g
|
parsan nuppuja paloiteltuna
|
200 g
|
kirsikkatomaatteja puolitettuna
|
0,5 tl
|
suolaa
|
0,5 tl
|
rouhittua mustapippuria
|
krutonkeja
|
|
0,5 ruukkua
|
mintun lehtiä
|