Tässä herkullisessa kampasimpukka-reseptissä yhdistyvät paistettujen kampasimpukoiden hienostunut maku ja kukkakaalipyreen miellyttävä suutuntuma. Kukkakaali valmistetaan kasvisliemessä keittäen ja soseutetaan crememäiseksi pyreeksi, johon lisätään mausteet kuten muskottipähkinä. Tämä annos on täydellinen lisuke esimerkiksi juhla-aterioille ja kampasimpukoita näkeekin usein ravintoloiden ruokalistoilla. Kampasimpukoiden paistaminen vaatii vain vähän aikaa ja ne yhdistyvät upeasti rucolan ja granaattiomenan siementen kanssa. Tämä on paras kukkakaalipyree-resepti, joka täydentää simpukka-annosta loistavasti.
Tässä herkullisessa kampasimpukka-reseptissä yhdistyvät paistettujen kampasimpukoiden hienostunut maku ja kukkakaalipyreen miellyttävä suutuntuma. Kukkakaali valmistetaan kasvisliemessä keittäen ja soseutetaan crememäiseksi pyreeksi, johon lisätään mausteet kuten muskottipähkinä. Tämä annos on täydellinen lisuke esimerkiksi juhla-aterioille ja kampasimpukoita näkeekin usein ravintoloiden ruokalistoilla. Kampasimpukoiden paistaminen vaatii vain vähän aikaa ja ne yhdistyvät upeasti rucolan ja granaattiomenan siementen kanssa. Tämä on paras kukkakaalipyree-resepti, joka täydentää simpukka-annosta loistavasti.
Paistetut kampasimpukat |
|
12 kpl
|
kampasimpukka
|
2 rkl
|
Eleplantia
|
30 g
|
saksanpähkinärouhetta
|
2 oksaa
|
timjamia
|
Kukkakaalipyree |
|
1
|
pienen kukkakaalin kukinnot
|
400 ml
|
kasvislientä
|
1 rkl
|
Eleplantia
|
suolaa
|
|
raastettua muskottipähkinää
|
|
Koristeluun |
|
2 rkl
|
granaattiomenan siemeniä
|
0,5 ruukullista
|
rucolaa
|