Myskikurpitsahampurilaiset valkosipulimajoneesilla

Valmista herkulliset hampurilaiset myskikurpitsapihvillä ja täyteläisellä valkosipulivoimajoneesilla. Vegaaniset hampurilaiset valmistat helposti vaihtamalla majoneesin vegaaniseen. (maidoton, laktoositon, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)

Myskikurpitsahampurilaiset valkosipulimajoneesilla

Valmista herkulliset hampurilaiset myskikurpitsapihvillä ja täyteläisellä valkosipulivoimajoneesilla. Vegaaniset hampurilaiset valmistat helposti vaihtamalla majoneesin vegaaniseen. (maidoton, laktoositon, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)

4 annosta
60 min
Helppo
 
 
Annosta

Ainekset

Myskikurpitsapihvit

½
myskikurpitsa
30
g
Eleplant-pala
1
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
½
tl
kuivattua rosmariinia

Valkosipulimajoneesi

50
g
Eleplant-pala
2
valkosipulinkynttä
2
dl
täysmajoneesia
1
rkl
sinappia
½
tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi

4
briossisämpylää
jääsalaattia
4
siivua
cheddar-sulatejuustoa
2
tomaattia

Valmistusohje

  1. Valmista kurpitsapihvit.
  2. Kuori myskikurpitsa ja leikkaa kurpitsan siemenetön osa neljäksi noin 1,5 cm:n paksuiseksi kiekoksi.
  3. Laita kurpitsakiekot uunivuokaan leivinpaperin päälle ja lisää päälle Eleplant nokareina. Lisää pinnalle mausteet ja paista 200-asteisessa uunissa n. 25 minuuttia.
  4. Valmista valkosipulimajoneesi.
  5. Sulata Eleplant kattilassa ja lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet. Hauduta hetki ja jäähdytä.
  6. Sekoita valkosipulivoi majoneesin joukkoon sähkövatkaimella vatkaten ja mausta sinapilla, suolalla ja mustapippurilla.
  7. Kasaa burgerit.
  8. Lämmitä briossisämpylät. Lisää hampurilaissämpylän pohjalle majoneesia, salaattia ja kurpitsapihvi.
  9. Lisää kuumalle pihville cheddar-juusto, siivutettua tomaattia ja lisää kannen alle valkosipulivoimajoneesia.

Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset tuotteet kasviperäisiin.