4 annosta
60 min
Helppo
Valmista herkulliset hampurilaiset myskikurpitsapihvillä ja täyteläisellä valkosipulivoimajoneesilla. Vegaaniset hampurilaiset valmistat helposti vaihtamalla majoneesin vegaaniseen. (maidoton, laktoositon, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Valmista herkulliset hampurilaiset myskikurpitsapihvillä ja täyteläisellä valkosipulivoimajoneesilla. Vegaaniset hampurilaiset valmistat helposti vaihtamalla majoneesin vegaaniseen. (maidoton, laktoositon, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Myskikurpitsapihvit |
|
½
|
myskikurpitsa
|
30 g
|
Eleplant-pala
|
1 tl
|
suolaa
|
mustapippuria myllystä
|
|
½ tl
|
kuivattua rosmariinia
|
Valkosipulimajoneesi |
|
50 g
|
Eleplant-pala
|
2
|
valkosipulinkynttä
|
2 dl
|
täysmajoneesia
|
1 rkl
|
sinappia
|
½ tl
|
suolaa
|
mustapippuria myllystä
|
|
Lisäksi |
|
4
|
briossisämpylää
|
jääsalaattia
|
|
4 siivua
|
cheddar-sulatejuustoa
|
2
|
tomaattia
|
Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset tuotteet kasviperäisiin.