Mehevät mokkapalat kuuluvat leivonnaisten ehdottomiin kestosuosikkeihin, joiden vetovoima säilyy vuodesta vuoteen. Tässä ohje, jonka avulla valmistat pellillisen kuohkeita mokkapaloja mehevällä kuorrutteella. Vaikka mokkapalat paistetaan yleensä uunipellillä, voit aivan hyvin kokeilla myös kakku- tai uunivuokaa, jolloin saat mokkapaloista paksumpia.
Mehevät mokkapalat kuuluvat leivonnaisten ehdottomiin kestosuosikkeihin, joiden vetovoima säilyy vuodesta vuoteen. Tässä ohje, jonka avulla valmistat pellillisen kuohkeita mokkapaloja mehevällä kuorrutteella. Vaikka mokkapalat paistetaan yleensä uunipellillä, voit aivan hyvin kokeilla myös kakku- tai uunivuokaa, jolloin saat mokkapaloista paksumpia.
Suklaiset herkut maistuvat jokaiselle. Kokeile mokkapalojen lisäksi myös täyteläistä, vegaanista suklaakakkua.
Taikina: |
|
4
|
kananmunaa
|
2,5 dl
|
ruokosokeria
|
200 g
|
Eleplant-pala
|
2 dl
|
kauramaitoa
|
0,5 dl
|
kaakaojauhetta
|
5 dl
|
vehnäjauhoja
|
1 rkl
|
leivinjauhetta
|
1 rkl
|
vaniljasokeria
|
1 tl
|
suolaa
|
Kuorrutus: |
|
100 g
|
Eleplant-pala
|
1 dl
|
vahvaa kahvia
|
4,5 dl
|
tomusokeria
|
0,75 dl
|
kaakaojauhetta
|
2 tl
|
vaniljasokeria
|
koristeluun nonparelleja ja suklaaraastetta
|