Kruunaa ruokasi herkullisilla maustevoilla, jotka valmistat kätevästi Eleplantin avulla! Sitruuna-salviamaustevoi, ruskistettu pähkinämaustevoi ja hunajainen savuchilimaustevoi tarjoavat täydellisen lisän lihalle, kanalle tai kasviksille. Grillivoi herkullisen grilliruoan päällä aateloi makunautinnon. Maustevoit on helppo valmistaa etukäteen ja säilyttää jääkaapissa tai pakastimessa leivinpaperipötkössä, jolloin voit kätevästi leikata siivun ja käyttää sitä eri aterioilla. Kokeile erilaisia makuyhdistelmiä ja löydä paras maustevoi grilli- ja paistoruokiin! Itsetehdyt maustevoit tuovat ruokaasi uutta makua ja makuelämyksiä. Eleplantin avulla maustaminen on helppoa ja herkullista!
Kruunaa ruokasi herkullisilla maustevoilla, jotka valmistat kätevästi Eleplantin avulla! Sitruuna-salviamaustevoi, ruskistettu pähkinämaustevoi ja hunajainen savuchilimaustevoi tarjoavat täydellisen lisän lihalle, kanalle tai kasviksille. Grillivoi herkullisen grilliruoan päällä aateloi makunautinnon. Maustevoit on helppo valmistaa etukäteen ja säilyttää jääkaapissa tai pakastimessa leivinpaperipötkössä, jolloin voit kätevästi leikata siivun ja käyttää sitä eri aterioilla. Kokeile erilaisia makuyhdistelmiä ja löydä paras maustevoi grilli- ja paistoruokiin! Itsetehdyt maustevoit tuovat ruokaasi uutta makua ja makuelämyksiä. Eleplantin avulla maustaminen on helppoa ja herkullista!
Sitruuna-salviamaustevoi |
|
200 g
|
Eleplantia (levite)
|
0,5
|
sitruunan kuori ja mehu
|
muutama lehti tuoretta salviaa
|
|
0,5 tl
|
sormisuolaa tai merisuolaa myllystä
|
1 rkl
|
kuivattuja ruiskaunokin kukkia
|
Ruskistettu pähkinämaustevoi |
|
200 g
|
Eleplantia (levite)
|
0,5 dl
|
pekaanipähkinöitä
|
0,5 tl
|
sormisuolaa tai merisuolaa myllystä
|
Hunajainen savuchilimaustevoi |
|
200 g
|
Eleplantia (levite)
|
2 tl
|
savupaprikajauhetta
|
0,5
|
punainen chili
|
0,5 tl
|
chililastuja
|
1 rkl
|
hunajaa
|
mustapippuria myllystä
|
Ota Eleplant pehmenemään huoneenlämpöön noin 30 min ennen sekoitusta.
Sitruuna-salviavoi:
1. Sekoita Eleplantin joukkoon raastettu sitruunan kuori ja puristettu mehu, hienonnettu salvia, suola ja ruiskaunokin kukat.
Ruskistettu pähkinämaustevoi:
2. Ruskista 1/3 Eleplantista miedolla lämmöllä kattilassa, kunnes se on kauniin ruskeaa.
3. Jäähdytä, sekoita lopun Eleplantin joukkoon, murskaa joukkoon pähkinät ja mausta suolalla.
Hunajainen savuchili maustevoi:
4. Sekoita Eleplantin joukkoon mausteet ja hienonnettu chili.
Viimeistely
5. Laita maustevoit leivinpaperin sisään ja kääri pötköiksi.
6. Säilytä jääkaapissa ja leikkaa siivuja lämpimien ruokien päälle.