4 annosta
30 min
Helppo
Täyteläinen mac & cheese maistuu syksyn kylmenevinä iltoina. Helppo juustomakaroni valmistetaan bechamel-kastikkeella ja maustetaan savupaprikalla. (pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Täyteläinen mac & cheese maistuu syksyn kylmenevinä iltoina. Helppo juustomakaroni valmistetaan bechamel-kastikkeella ja maustetaan savupaprikalla. (pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Bechamel-kastike |
|
30 g
|
Eleplant-pala
|
½ dl
|
vehnäjauhoja
|
1 tl
|
savupaprikajauhetta
|
5 dl
|
maitoa
|
1 tl
|
suolaa
|
mustapippuria myllystä
|
|
150 g
|
juustoraastetta
|
1 pss
|
makaronia (400 g)
|
Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset maitotuotteet kasviperäisiin.