Kermainen ja täyteläinen mac & cheese bechamel-kastikkeella sopii hyvin viileneviin syysiltoihin. Mac & cheese on amerikkalaisten vastine suomalaisten makaronilaatikolle, ja lohturuokaa parhaimmillaan. Bechamel-kastike tuo juustomakaronin makuun pehmeyttä ja kerroksellisuutta, ja savupaprikajauhe lisää herkullista savuaromia. Voit halutessasi lisätä makaronin sekaan myös lisätäytteitä, kuten rapeaa pekonia tai höyrytettyjä kasviksia, ja kokeilla uusia yhdistelmiä. (pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Kermainen ja täyteläinen mac & cheese bechamel-kastikkeella sopii hyvin viileneviin syysiltoihin. Mac & cheese on amerikkalaisten vastine suomalaisten makaronilaatikolle, ja lohturuokaa parhaimmillaan. Bechamel-kastike tuo juustomakaronin makuun pehmeyttä ja kerroksellisuutta, ja savupaprikajauhe lisää herkullista savuaromia. Voit halutessasi lisätä makaronin sekaan myös lisätäytteitä, kuten rapeaa pekonia tai höyrytettyjä kasviksia, ja kokeilla uusia yhdistelmiä. (pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Bechamel-kastike |
|
30 g
|
Eleplant-pala
|
½ dl
|
vehnäjauhoja
|
1 tl
|
savupaprikajauhetta
|
5 dl
|
maitoa
|
1 tl
|
suolaa
|
mustapippuria myllystä
|
|
150 g
|
juustoraastetta
|
1 pss
|
makaronia (400 g)
|
Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset maitotuotteet kasviperäisiin.