Simppeli ja raikas salviapasta valmistuu vartissa ja siihen tarvitaan vain muutama raaka-aine. Reseptin salaisuus piilee ruskistetussa Eleplantissa joka tuo pähkinäistä makua ja täyteläisyyttä annokseen. Herkullinen pasta viimeistellään sitruunan kuorella. Tämän helpommaksi pastan valmistaminen ei tule!
Simppeli ja raikas salviapasta valmistuu vartissa ja siihen tarvitaan vain muutama raaka-aine. Reseptin salaisuus piilee ruskistetussa Eleplantissa joka tuo pähkinäistä makua ja täyteläisyyttä annokseen. Herkullinen pasta viimeistellään sitruunan kuorella. Tämän helpommaksi pastan valmistaminen ei tule!
Salviapasta |
|
300 g
|
tagliatelle-pastaa
|
3
|
valkosipulinkynttä
|
50 g
|
tuoretta salviaa
|
100 g
|
Eleplantia
|
suolaa
|
|
50 g
|
parmesaania raastettuna
|
sitruunaa ja salviaa koristeluun
|
1. Keitä tagliatelle-pasta suolatussa vedessä.
2. Hienonna valkosipulit sekä salvia ja lisää paistinpannulle Eleplantin kanssa.
3. Paista kunnes Eleplant ruskistuu.
4. Lisää pannulle kypsä tagliatelle ja sekoita.
5. Mausta pasta suolalla ja parmesaanilla.
6. Viimeistele salviapasta sitruunan kuorella ja salvian lehdillä.
Tämän reseptin on luonut Matias Haapsaari, joka on yksi Suomen Kokkimaajoukkueen huippukokeista.