4 annosta
1 h, passiivinen 4 h
Keskivaikea
Mausteinen lohipastrami sopii täydellisesti Eleplantissa haudutetun purjon ja kirpeän limevoikastikkeen kanssa tarjottavaksi. Juhlava annos sopii erinomaisesti vaikkapa uudenvuoden juhliin. (kananmunaton, pähkinätön)
Mausteinen lohipastrami sopii täydellisesti Eleplantissa haudutetun purjon ja kirpeän limevoikastikkeen kanssa tarjottavaksi. Juhlava annos sopii erinomaisesti vaikkapa uudenvuoden juhliin. (kananmunaton, pähkinätön)
Lohipastrami |
|
600 g
|
lohifileetä
|
2 rkl
|
sokeria
|
2 rkl
|
karkeaa merisuolaa
|
Mausteseos |
|
2 rkl
|
korianterinsiemeniä
|
1 rkl
|
fenkolinsiemeniä
|
1 tl
|
savupaprikajauhetta
|
1 tl
|
juustokuminaa
|
mustapippuria myllystä
|
|
Haudutettu purjo |
|
100 g
|
Eleplantia
|
1
|
keskikokoinen purjosipuli
|
½
|
limen mehu
|
ripaus suolaa
|
|
Lime-voikastike |
|
2 dl
|
kermaa
|
1½
|
limen mehu ja raastettu kuori
|
1 rkl
|
maissitärkkelystä
|
ripaus suolaa
|
|
50 g
|
Eleplantia
|
koristeluun tilliä ja miniversoja
|