4 annosta
1 h 10 min
Helppo
Herkullista kirjolohta uunissa ilman kermaa. Tässä reseptissä käytetään en papillote -menetelmää, joka on ruoanvalmistustekniikka, jossa ruoka höyrytetään kypsäksi leivinpaperin sisällä. Kala kypsyy näin ihanan meheväksi. Kun laitat kirjolohen ja kasvikset uuniin, muista leikata kasviksista tarpeeksi pieniä, jotta ne kypsyvät samaan aikaan kalan kanssa.
Ainekset: |
|
800 g
|
nypitty kirjolohifilee
|
2
|
fenkolia
|
4
|
porkkanaa
|
1
|
sipuli
|
1
|
sitruuna
|
150 g
|
retiisejä
|
1 rkl
|
suolaa
|
0,5 tl
|
rouhittua valkopippuria
|
Rakuunavoi |
|
120 g
|
Eleplant-pala
|
1 ruukku
|
rakuunaa hienonnettuna
|
2
|
valkosipulinkynttä hienonnettuna
|
1 tl
|
jauhettua rosépippuria
|
Tarjoile annokset leivinpaperikääreessä.