Katkarapupasta limonello

Makujen harmoniaa tarjoaa tämä herkullinen katkarapupasta, joka vie kielen mennessään! Täyteläinen limellä ja inkiväärillä maustettu jogurttikastike on tämän herkullisen pastan perusta. Valmistusprosessi koostuu kolmesta vaiheesta, jotka yhdessä luovat tämän makuelämyksen: ensin spagetin keitto, josta otetaan talteen keitinvettä, seuraavaksi katkarapujen valmistus ja maustaminen, ja lopuksi herkullisen jogurttikastikkeen valmistus. Tämä pastaresepti tarjoaa täydellisen yhdistelmän raikkaita ja mausteisia makuja, jotka hurmaavat kaikki ruokailijat. Kutsu ystävät koolle ja valmistakaa vaikka yhdessä tämä täydellinen katkarapupasta, joka on taatusti illan kohokohta. (kananmunaton, pähkinätön)

Katkarapupasta limonello

Makujen harmoniaa tarjoaa tämä herkullinen katkarapupasta, joka vie kielen mennessään! Täyteläinen limellä ja inkiväärillä maustettu jogurttikastike on tämän herkullisen pastan perusta. Valmistusprosessi koostuu kolmesta vaiheesta, jotka yhdessä luovat tämän makuelämyksen: ensin spagetin keitto, josta otetaan talteen keitinvettä, seuraavaksi katkarapujen valmistus ja maustaminen, ja lopuksi herkullisen jogurttikastikkeen valmistus. Tämä pastaresepti tarjoaa täydellisen yhdistelmän raikkaita ja mausteisia makuja, jotka hurmaavat kaikki ruokailijat. Kutsu ystävät koolle ja valmistakaa vaikka yhdessä tämä täydellinen katkarapupasta, joka on taatusti illan kohokohta. (kananmunaton, pähkinätön)

4 annosta
30 min
Helppo
 
 
Annosta

Ainekset

Katkaravut:

50
g
Eleplant-pala
2
rkl
raastettua inkivääriä
1
limen kuori ja mehu
300
g
katkarapuja
ripaus suolaa

Pastakastike

2
rkl
raastettua inkivääriä
2
rkl
Eleplantia
1
pieni sipuli
1
valkosipulinkynttä
1
rkl
hunajaa
1
suolaa
mustapippuria myllystä
1
limen mehu ja raastettu kuori
300
g
turkkilaista jogurttia
1
dl
pastan keitinvettä
pinnalle tuoreita yrttejä

Lisäksi

400
g
spagettia

Valmistusohje

1. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä ja ota n. 1 dl keitinvettä talteen kun siivilöit spagetin.

2. Sulata pannulla Eleplant, lisää raastettu inkivääri ja limen kuoriraaste.

3. Lisää katkaravut, kuullota hetki ja lisää limen mehu.

4. Mausta ripauksella suolaa ja nosta katkaravut sivuun odottamaan.

5. Tee pastakastike kuullottamalla inkivääriä Eleplantissa.

6. Hienonna sipulit ja lisää pannulle.

7. Lisää limen kuori ja mehu sekä turkkilainen jogurtti.

8. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.

9. Ohenna kastiketta pastan keitinvedellä.

10. Lisää spagetti kastikkeen joukkoon ja lisää ravut pastan joukkoon.

11. Viimeistele pasta tuoreilla yrteillä, esimerkiksi tillillä tai timjamilla.