Burgerin valmistus alkaa täydellisestä hampurilaispihvistä, joka vaatii vain tarpeeksi rasvaista jauhelihaa, suolaa, pippuria ja hieman paistorasvaa. Juustohampurilainen koostuu mehevästä hampurilaispihvistä, joka paistetaan juuri oikeanlaiseksi. Briossisämpylät ovat oikea valinta hampurilaiselle, mutta voit käyttää myös muita sämpylöitä. Klassinen juustoburgeri sisältää lisäksi cheddarjuustoa, valkosipulimajoneesia, ketsuppia ja vesikrassia. Annoksen saa helposti maidottomaksi poistamalla cheddarjuuston tai korvaamalla sen maidottomalla tuotteella. (sisältää maitoa ja kananmunaa)
Burgerin valmistus alkaa täydellisestä hampurilaispihvistä, joka vaatii vain tarpeeksi rasvaista jauhelihaa, suolaa, pippuria ja hieman paistorasvaa. Juustohampurilainen koostuu mehevästä hampurilaispihvistä, joka paistetaan juuri oikeanlaiseksi. Briossisämpylät ovat oikea valinta hampurilaiselle, mutta voit käyttää myös muita sämpylöitä. Klassinen juustoburgeri sisältää lisäksi cheddarjuustoa, valkosipulimajoneesia, ketsuppia ja vesikrassia. Annoksen saa helposti maidottomaksi poistamalla cheddarjuuston tai korvaamalla sen maidottomalla tuotteella. (sisältää maitoa ja kananmunaa)
Briossisämpylät |
|
400 g
|
vehnäjauhoa
|
2 rkl
|
sokeria
|
1,5 dl
|
kauramaitoa
|
15 g
|
kuivahiivaa
|
150 g
|
Eleplant-pala huoneenlämpöisenä
|
1
|
kananmuna
|
1 tl
|
suolaa
|
Lisäksi |
|
1
|
kananmunaa voiteluun
|
vehnäjauhoja taikinan pyörittämiseen
|
|
Valkosipulimajoneesi |
|
200 g
|
majoneesia
|
1
|
valkosipulinkynsi
|
mustapippuria rouhittuna
|
|
Jauhelihapihvit |
|
1 kg
|
naudan jauhelihaa 17 %
|
suolaa
|
|
rouhittua mustapippuria
|
|
80 g
|
Eleplant-pala paistamiseen
|
Kokoamiseen |
|
10 viipaletta
|
cheddarjuustoa
|
ketsuppia
|
|
1 ruukku
|
vesikrassia
|