Grillinyytit ovat helppoa grillattavaa, jotka sopivat niin mökkikeittiöön kuin kaupunkigrilliinkin. Folionyyttien sisään kätkeytyy vihreää parsaa, kesäkurpitsaa, kirsikkatomaatteja ja kevätsipulia, jotka saavat makua valkosipulista, yrteistä ja sitruunasta. Kasvisnyytit grillissä valmistuvat vaivatta ja säilyttävät ihanan napakan rakenteensa. Voit varioida nyyttejä sesongin mukaan esimerkiksi kukkakaalilla tai muilla kauden vihanneksilla. Erinomainen lisuke lihalle, kanalle tai kasvispihville – tai tarjottavaksi sellaisenaan kevyenä kesäherkkuna.
Grillinyytit ovat helppoa grillattavaa, jotka sopivat niin mökkikeittiöön kuin kaupunkigrilliinkin. Folionyyttien sisään kätkeytyy vihreää parsaa, kesäkurpitsaa, kirsikkatomaatteja ja kevätsipulia, jotka saavat makua valkosipulista, yrteistä ja sitruunasta. Kasvisnyytit grillissä valmistuvat vaivatta ja säilyttävät ihanan napakan rakenteensa. Voit varioida nyyttejä sesongin mukaan esimerkiksi kukkakaalilla tai muilla kauden vihanneksilla. Erinomainen lisuke lihalle, kanalle tai kasvispihville – tai tarjottavaksi sellaisenaan kevyenä kesäherkkuna.
Aineosat |
|
500 g
|
vihreää parsaa
|
1 nippu
|
kevätsipulia pilkottuna
|
250 g
|
keltaisia kirsikkatomaatteja
|
1
|
kesäkurpitsa paloiteltuna
|
4
|
valkosipulinkynttä viipaloituna
|
1 dl
|
Eleplant juoksevaa
|
2 tl
|
suolaa
|
1 tl
|
paprikajauhetta
|
1 tl
|
rouhittua mustapippuria
|
oreganon, timjamin tai rosmariinin oksia
|
|
1
|
sitruuna viipaloituna
|