Gluteeniton ja vegaaninen suklaakakku hurmaa täyteläisellä maullaan ja mehevällä rakenteellaan. Ruskistettu Eleplant tuo makuun syvyyttä ja aromikkuutta ja kahvi korostaa sulatetun suklaan aromia. Lopputulos on ihanan mehevä ja vastustamaton. Resepti on helppo ja kakku syntyy nopeasti, vain puolessa tunnissa. Sopii niin arjen herkutteluhetkiin kuin prameampaankin juhlapöytään!
Gluteeniton ja vegaaninen suklaakakku hurmaa täyteläisellä maullaan ja mehevällä rakenteellaan. Ruskistettu Eleplant tuo makuun syvyyttä ja aromikkuutta ja kahvi korostaa sulatetun suklaan aromia. Lopputulos on ihanan mehevä ja vastustamaton. Resepti on helppo ja kakku syntyy nopeasti, vain puolessa tunnissa. Sopii niin arjen herkutteluhetkiin kuin prameampaankin juhlapöytään!
Taikina |
|
250 g
|
Eleplantia
|
3 dl
|
gluteenitonta jauhoseosta (maissi-/perunatärkkelystä sisältävä jauho, esim. Semper Finmix)
|
3 dl
|
fariinisokeria
|
0,5 dl
|
kaakaojauhoa
|
2 tl
|
ruokasoodaa
|
1 tl
|
suolaa
|
tl
|
omenaviinietikkaa
|
2,5 dl
|
kahvia
|
100 g
|
vegaanista tummaa suklaata
|
Kuorrute |
|
100 g
|
vegaanista tuorejuustoa
|
200 g
|
tomusokeria
|
200 g
|
ruskistettua Eleplantia huoneenlämpöisenä
|
0,5 tl
|
suolaa
|