Valmista helppo suolainen pannukakku, joka täytetään paiston jälkeen jäähtyneenä herkullisella savulohimoussetäytteellä ja nautitaan kylmänä. Tämän suolaisen pannarin valmistus käy kätevästi ja nopeasti, ja lopputulos hurmaa takuulla jokaisen. Voit tarjoilla pannukakun avonaisena tai halutessasi kääriä sen rullalle ja leikata paloiksi – normikokoisella pellillä pannukakusta tulee melko ohut, joten rullaus onnistuu helposti. Kokeile helppoa ja maukasta suolaista pannukakkua ja tarjoile sitä arkena tai juhlapöydässä.
Valmista helppo suolainen pannukakku, joka täytetään paiston jälkeen jäähtyneenä herkullisella savulohimoussetäytteellä ja nautitaan kylmänä. Tämän suolaisen pannarin valmistus käy kätevästi ja nopeasti, ja lopputulos hurmaa takuulla jokaisen. Voit tarjoilla pannukakun avonaisena tai halutessasi kääriä sen rullalle ja leikata paloiksi – normikokoisella pellillä pannukakusta tulee melko ohut, joten rullaus onnistuu helposti. Kokeile helppoa ja maukasta suolaista pannukakkua ja tarjoile sitä arkena tai juhlapöydässä.
Pannukakku |
|
3
|
kananmunaa
|
1 l
|
maitoa
|
4,5 dl
|
vehnäjauhoja
|
1,5 tl
|
leivinjauhetta
|
1 tl
|
suolaa
|
1 tl
|
sokeria
|
50 g
|
Eleplant-pala
|
Täyte |
|
2 dl
|
kermaa
|
2 dl
|
smetanaa
|
1 dl
|
hienonnettua tilliä
|
500 g
|
lämminsavulohta
|
0,5 tl
|
suolaa
|
0,5
|
sitruunan mehu
|
0,5
|
jääsalaatti tai versosalaattia
|
tuoretta tilliä
|
|
0,5
|
kurkku
|
Valmista pannukakku.
Valmista savulohimousse.
Viimeistele pannukakku.
Tarjoa pannukakku avonaisena tai voit kääriä pannukakun rullalle ja leikata paloiksi.