Herkullinen ja mehevä sitruunakakku kuorrutetaan raikkaalla Eleplant-sitruunakuorrutteella. Kirpeän raikas kakku saa houkuttelevan ilmeensä pakastekuivatuista mansikoista ja syötävistä kukista, jotka tekevät siitä näyttävän tarjottavan. Sitruunainen leivonta on helppoa ja palkitsevaa, ja tästä reseptistä syntyvät sitruunapalat maistuvat varmasti koko porukalle. Mehevä rakenne ja täyteläinen sitruunan maku hurmaavat jokaisella suupalalla.
Herkullinen ja mehevä sitruunakakku kuorrutetaan raikkaalla Eleplant-sitruunakuorrutteella. Kirpeän raikas kakku saa houkuttelevan ilmeensä pakastekuivatuista mansikoista ja syötävistä kukista, jotka tekevät siitä näyttävän tarjottavan. Sitruunainen leivonta on helppoa ja palkitsevaa, ja tästä reseptistä syntyvät sitruunapalat maistuvat varmasti koko porukalle. Mehevä rakenne ja täyteläinen sitruunan maku hurmaavat jokaisella suupalalla.
Taikina |
|
150 g
|
Eleplant-pala
|
4,5 dl
|
gluteenitonta jauhoseosta
|
2 dl
|
sokeria
|
0,5 rkl
|
ruokasoodaa
|
2 dl
|
kauramaitoa
|
2
|
sitruunan raastettu kuori
|
1 dl
|
sitruunamehua
|
2 dl
|
vaaleaa siirappia
|
Kuorrute |
|
200 g
|
Eleplant-pala
|
200 g
|
tomusokeria
|
ripaus suolaa
|
|
1
|
sitruunan raastettu kuori
|
1 rkl
|
sitruunamehua
|
Koristeluun |
|
pakastekuivattua mansikkaa
|
|
syötäviä kukkia
|