4 annosta
30 min
Helppo
Sinisimpukoiden lisukkeeksi sopivat erinomaisesti esimerkiksi ranskalaiset tai paahdettu maalaisleipä. Voit halutessasi lisätä simpukoiden joukkoon haudutusvaiheessa myös 1–2 dl kuohukermaa, jolloin lopputuloksesta tulee täyteläisempi.
Sinisimpukoiden lisukkeeksi sopivat erinomaisesti esimerkiksi ranskalaiset tai paahdettu maalaisleipä. Voit halutessasi lisätä simpukoiden joukkoon haudutusvaiheessa myös 1–2 dl kuohukermaa, jolloin lopputuloksesta tulee täyteläisempi.
Ainekset |
|
75 g
|
Eleplant-pala
|
1
|
shalottisipuli hienonnettuna
|
2
|
valkosipulinkynttä hienonnettuna
|
1
|
iso fenkoli ohuina suikaleina
|
1 tl
|
jauhettua fenkolinsiementä
|
1 tl
|
suolaa
|
1,5 kg
|
sinisimpukoita
|
4 dl
|
kuivaa valkoviiniä
|
1
|
sitruunan mehu ja kuori raastettuna
|
0,5 ruukku
|
lehtipersiljaa hienonnettuna
|
(8 timjamin oksaa)
|