10 annosta
2 h + passiivinen 12 h
Keskivaikea
Näyttävä simpukkapavlova täytetään vadelmacurdilla, tuoreilla vadelmilla ja rahkamoussella. Simpukkamarengit tulee kuivata huolellisesti ja niiden valmistus vaatii vähän aikaa, mutta esille laitettaessa kakku valmistuu nopeasti.
Marenki |
|
|
150 g
|
valkuaista
|
|
2 dl
|
sokeria
|
|
2,5 dl
|
tomusokeria
|
|
ripaus
|
suolaa
|
Vadelmacurd |
|
|
1 dl
|
vadelmasosetta
|
|
2 dl
|
sokeria
|
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
|
4
|
keltuaista
|
|
150 g
|
Eleplant pala
|
Rahkamousse |
|
|
4 dl
|
kuohukermaa
|
|
1 dl
|
sokeria
|
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
|
2 dl
|
maitorahkaa
|
|
1 rkl
|
sitruunamehua
|
Koristeluun |
|
|
200 g
|
tuoreita vadelmia
|
|
syötäviä kukkia
|
|