10 annosta
2 h + passiivinen 12 h
Keskivaikea
Näyttävä simpukkapavlova täytetään vadelmacurdilla, tuoreilla vadelmilla ja rahkamoussella. Simpukkamarengit tulee kuivata huolellisesti ja niiden valmistus vaatii vähän aikaa, mutta esille laitettaessa kakku valmistuu nopeasti.
Näyttävä simpukkapavlova täytetään vadelmacurdilla, tuoreilla vadelmilla ja rahkamoussella. Simpukkamarengit tulee kuivata huolellisesti ja niiden valmistus vaatii vähän aikaa, mutta esille laitettaessa kakku valmistuu nopeasti.
Marenki |
|
150 g
|
valkuaista
|
2 dl
|
sokeria
|
2,5 dl
|
tomusokeria
|
ripaus
|
suolaa
|
Vadelmacurd |
|
1 dl
|
vadelmasosetta
|
2 dl
|
sokeria
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
4
|
keltuaista
|
150 g
|
Eleplant pala
|
Rahkamousse |
|
4 dl
|
kuohukermaa
|
1 dl
|
sokeria
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
2 dl
|
maitorahkaa
|
1 rkl
|
sitruunamehua
|
Koristeluun |
|
200 g
|
tuoreita vadelmia
|
syötäviä kukkia
|