Punakaalilaatikko on herkullinen ja värikäs vaihtoehto joulun perinteisille laatikoille, ja se valmistuu helposti uunissa. Tämä punakaalilaatikko-resepti sopii mainiosti joulun laatikoiden joukkoon, ja siitä saa vegaanisen vaihtamalla palvikyljen tofulla sekä käyttämällä kasvislientä. Laatikkoruoka on täyteläinen, mutta silti kevyt vaihtoehto juhlapöytään, ja se on myös täysin maidoton ja kananmunaton. Punakaalilaatikko on loistava lisä jouluruokiin tuoden vaihtelua perinteisten laatikkoruokien joukkoon, ja sen voi valmistaa helposti vaikka etukäteen.
Punakaalilaatikko on herkullinen ja värikäs vaihtoehto joulun perinteisille laatikoille, ja se valmistuu helposti uunissa. Tämä punakaalilaatikko-resepti sopii mainiosti joulun laatikoiden joukkoon, ja siitä saa vegaanisen vaihtamalla palvikyljen tofulla sekä käyttämällä kasvislientä. Laatikkoruoka on täyteläinen, mutta silti kevyt vaihtoehto juhlapöytään, ja se on myös täysin maidoton ja kananmunaton. Punakaalilaatikko on loistava lisä jouluruokiin tuoden vaihtelua perinteisten laatikkoruokien joukkoon, ja sen voi valmistaa helposti vaikka etukäteen.
Ainekset |
|
800 g
|
punakaali
|
1
|
sipuli
|
80 g
|
Eleplant-pala
|
200 g
|
possun palvikylkeä kuutioituna
|
3
|
omenaa suikaloituna
|
5 oksaa
|
rosmariinia hienonnettuna
|
1,5 dl
|
kana- tai lihalientä
|
1 dl
|
mustaherukkamehua
|
0,5 dl
|
tummaa siirappia
|
0,5 tl
|
muskottipähkinää jauhettuna
|
1 rkl
|
suolaa
|
1 rkl
|
rouhittua mustapippuria
|
Pinnalle |
|
2 rkl
|
Eleplantia
|
2 rkl
|
tummaa siirappia
|