Punajuuri ja vuohenjuusto hurmaavat makuyhdistelmällään. Punajuurileipä on kauniin punainen ja helposti valmistuva leipä, jota voi nauttia lämpimänä. Itsetehty leipä ja niin ikään omatekoinen vuohenjuustolevite ovat oivallinen lisä illallispöytään tai herkutteluun sellaisenaan. Leivän pehmeä rakenne ja vuohenjuuston täyteläinen maku luovat unohtumatonta makuelämystä, joka sopii mainiosti syksyisiin ruokapöytiin. (kananmunaton, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Punajuuri ja vuohenjuusto hurmaavat makuyhdistelmällään. Punajuurileipä on kauniin punainen ja helposti valmistuva leipä, jota voi nauttia lämpimänä. Itsetehty leipä ja niin ikään omatekoinen vuohenjuustolevite ovat oivallinen lisä illallispöytään tai herkutteluun sellaisenaan. Leivän pehmeä rakenne ja vuohenjuuston täyteläinen maku luovat unohtumatonta makuelämystä, joka sopii mainiosti syksyisiin ruokapöytiin. (kananmunaton, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Leipätaikina |
|
3
|
punajuurta
|
5 dl
|
keitinlientä + vettä
|
1 pss
|
kuivahiivaa
|
2 tl
|
suolaa
|
8 dl
|
vehnäjauhoja
|
50 g
|
Eleplantia
|
Vuohenjuustolevite |
|
100 g
|
vuohenjuustoa
|
150 g
|
Eleplantia
|
ripaus suolaa
|
|
½ tl
|
kuivattua timjamia
|
mustapippuria myllystä
|
Tarjoile punajuurileipä vuohenjuustolevitteen kanssa.
Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset maitotuotteet kasviperäisiin.