Pasta Alfredo on arkiruokien klassikko, joka valmistuu nopeasti ja maistuu aina. Tässä reseptissä kermainen pasta saa makunsa fettuccine-tuorepastasta, kuohukermasta, parmesaanista ja valkosipulista, jotka yhdessä muodostavat täyteläisen kastikkeen. Tuorepastan voit korvata esimerkiksi tagliatelle-kuivapastalla. Kyseessä on helppo ja nopea arkiruoka, joka sopii täydellisesti kiireisiin päiviin mutta tuntuu silti ylelliseltä. Viimeistele annos persiljalla ja nauti italialaisen keittiön lohturuokaa parhaimmillaan.
Pasta Alfredo on arkiruokien klassikko, joka valmistuu nopeasti ja maistuu aina. Tässä reseptissä kermainen pasta saa makunsa fettuccine-tuorepastasta, kuohukermasta, parmesaanista ja valkosipulista, jotka yhdessä muodostavat täyteläisen kastikkeen. Tuorepastan voit korvata esimerkiksi tagliatelle-kuivapastalla. Kyseessä on helppo ja nopea arkiruoka, joka sopii täydellisesti kiireisiin päiviin mutta tuntuu silti ylelliseltä. Viimeistele annos persiljalla ja nauti italialaisen keittiön lohturuokaa parhaimmillaan.
Aineosat |
|
1 dl
|
Eleplant juoksevaa
|
2
|
valkosipulinkynttä hienonnettuna
|
1,5 tl
|
rouhittua mustapippuria
|
1,5 dl
|
kuohukermaa
|
250 g
|
fettuccine-tuorepastaa
|
55 g
|
parmesaaniraastetta
|
1 ruukku
|
lehtipersiljaa hienonnettuna
|