Korvapuustipelti saa raikkaan twistin mustikkatäytteestä ja pehmeästä tuorejuustokuorrutteesta. Pullapelti valmistuu vaivattomasti, kun taikina kaulitaan, täytetään ja paistetaan yhtenä levynä. Lopputulos on mehevä, kauniisti kuorrutettu herkku, joka sopii juhlaan, viikonlopun kahvipöytään tai arkiseen hemmotteluhetkeen.
Korvapuustipelti saa raikkaan twistin mustikkatäytteestä ja pehmeästä tuorejuustokuorrutteesta. Pullapelti valmistuu vaivattomasti, kun taikina kaulitaan, täytetään ja paistetaan yhtenä levynä. Lopputulos on mehevä, kauniisti kuorrutettu herkku, joka sopii juhlaan, viikonlopun kahvipöytään tai arkiseen hemmotteluhetkeen.
Kokeile myös korvapuustikakkureseptiä, joka on toinen herkullinen tapa nauttia klassikosta uudella tavalla.
Korvapuustitaikina |
|
|
2,5 dl
|
kauramaitoa
|
|
11 g
|
kuivahiivaa
|
|
80 g
|
Eleplant-pala sulatettuna
|
|
1,25 dl
|
sokeria
|
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
|
1,5 dl
|
inkiväärijauhetta
|
|
1 rkl
|
kardemummaa
|
|
1 tl
|
suolaa
|
|
7 dl
|
vehnäjauhoa
|
Mustikkatäyte |
|
|
100 g
|
Eleplant-pala huoneenlämpöisenä
|
|
2 rkl
|
kanelijauhetta
|
|
1,5 dl
|
sokeria
|
|
|
|
|
200 g
|
mustikkahilloa tai sokeroituja tuoreita mustikoita
|
Viimeistelyyn |
|
|
1
|
kananmuna voiteluun
|
|
2 dl
|
raesokeria
|
Tuorejuustokuorrute |
|
|
115 g
|
maustamatonta laktoositonta tuorejuustoa
|
|
60 g
|
Eleplant-pala huoneenlämpöisenä
|
|
2 dl
|
tomusokeria
|
|
0,25 dl
|
maitoa
|
|
ripaus suolaa
|
|