8 annosta
aktiivinen 1 h, passiivinen 2,5 h
Helppo
Korvapuustipelti saa upeaa väriä ja makua mustikoista. Tuorejuustokuorrute tasapainottaa pullan makeutta ja sitoo kokonaisuuden yhteen.
Korvapuustipelti saa upeaa väriä ja makua mustikoista. Tuorejuustokuorrute tasapainottaa pullan makeutta ja sitoo kokonaisuuden yhteen.
Taikina |
|
2,5 dl
|
kauramaitoa
|
11 g
|
kuivahiivaa
|
80 g
|
Eleplant-pala sulatettuna
|
1,25 dl
|
sokeria
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
1,5 dl
|
inkiväärijauhetta
|
1 rkl
|
kardemummaa
|
1 tl
|
suolaa
|
7 dl
|
vehnäjauhoa
|
Täyte |
|
100 g
|
Eleplant-pala huoneenlämpöisenä
|
2 rkl
|
kanelijauhetta
|
1,5 dl
|
sokeria
|
|
|
200 g
|
mustikkahilloa tai sokeroituja tuoreita mustikoita
|
Viimeistelyyn |
|
1
|
kananmuna voiteluun
|
2 dl
|
raesokeria
|
Tuorejuustokuorrute |
|
115 g
|
maustamatonta laktoositonta tuorejuustoa
|
60 g
|
Eleplant-pala huoneenlämpöisenä
|
2 dl
|
tomusokeria
|
0,25 dl
|
maitoa
|
ripaus suolaa
|