Rapeaksi paistettu munakoisoschnitzel syntyy, kun viipaloitu munakoiso kypsennetään ensin uunissa ja leivitetään sitten pankojauhoilla ja seesaminsiemenillä. Pihvit saavat herkullisen kullanruskean pinnan ja mehevän sisuksen. Sen kaveriksi sopii täydellisesti green goddess -salaatti, jossa yhdistyvät vihreät kasvikset ja raikas, yrttinen green goddess -kastike. Munakoisoschnitzel on upea kasvisruoka. Voit tarjota sen salaatin ja maustevoin tai perunamuusin kanssa.
Rapeaksi paistettu munakoisoschnitzel syntyy, kun viipaloitu munakoiso kypsennetään ensin uunissa ja leivitetään sitten pankojauhoilla ja seesaminsiemenillä. Pihvit saavat herkullisen kullanruskean pinnan ja mehevän sisuksen. Sen kaveriksi sopii täydellisesti green goddess -salaatti, jossa yhdistyvät vihreät kasvikset ja raikas, yrttinen green goddess -kastike. Munakoisoschnitzel on upea kasvisruoka. Voit tarjota sen salaatin ja maustevoin tai perunamuusin kanssa.
Munakoisoschnitzelit |
|
4
|
munakoisoa
|
1,5 dl
|
vehnäjauhoja
|
1 tl
|
suolaa
|
1,5 tl
|
kuivattua oreganoa
|
2 rkl
|
seesaminsiemeniä
|
2
|
kananmunaa
|
2,5 dl
|
pankojauhoja
|
1 dl
|
Eleplant juoksevaa
|
Green goddess -kastike |
|
200 g
|
turkkilaista jogurttia
|
20 g
|
pinaattia
|
1 ruukku
|
lehtipersiljaa
|
0,5 ruukkua
|
mintun lehtiä
|
1
|
valkosipulinkynsi
|
1
|
sitruunan mehu ja kuori raastettuna
|
1 tl
|
rouhittua mustapippuria
|
1 tl
|
suolaa
|
0,5 tl
|
cayannepippuria
|
|
|
4 kpl
|
sydänsalaatteja lehdiksi revittynä
|
1
|
punasipuli suikaloituna
|
70 g
|
kapriksia
|
300 g
|
kirsikkatomaatteja puolitettuna
|
0,5 ruukku
|
mintun lehtiä
|