Lettukakku on herkullinen ja näyttävä tapa tarjoilla marjoja ja lettuja uudella tavalla. Tässä helpossa kesäkakussamme perinteiset letut ladotaan kerroksiksi pehmeän vaniljavaahdon, makean marjahillon ja tuoreiden mansikoiden, mustikoiden ja vadelmien kanssa. Mintunlehdet tuovat raikkautta ja viimeistelevät ilmeen. Tämä marjakakku on hiukan erilainen vaihtoehto täytekakun sijaan esimerkiksi juhliin, kesän illanistujaisiin tai vaikka mökkiviikonlopun makeaksi päätökseksi. Helppo valmistaa ja vielä helpompi ihastua.
Lettukakku on herkullinen ja näyttävä tapa tarjoilla marjoja ja lettuja uudella tavalla. Tässä helpossa kesäkakussamme perinteiset letut ladotaan kerroksiksi pehmeän vaniljavaahdon, makean marjahillon ja tuoreiden mansikoiden, mustikoiden ja vadelmien kanssa. Mintunlehdet tuovat raikkautta ja viimeistelevät ilmeen. Tämä marjakakku on hiukan erilainen vaihtoehto täytekakun sijaan esimerkiksi juhliin, kesän illanistujaisiin tai vaikka mökkiviikonlopun makeaksi päätökseksi. Helppo valmistaa ja vielä helpompi ihastua.
Lettutaikina |
|
0,5 l
|
maitoa
|
3
|
kananmunaa
|
3 rkl
|
Eleplant juoksevaa
|
2,5 dl
|
vehnäjauhoja
|
1,5 rkl
|
sokeria
|
1 tl
|
suolaa
|
|
|
1,5 dl
|
Eleplant juoksevaa lettujen paistamiseen
|
Vaniljavaahto |
|
300 g
|
tuorejuustoa
|
2 dl
|
vispikermaa
|
2 dl
|
tomusokeria
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
|
|
250 g
|
marjahilloa
|
400 g
|
tuoreita marjoja (mansikoita, vadelmia, mustikoita)
|
mintun lehtiä koristeluun
|