Pasta ja varsinkin pasta bolognese on arjen suosikki ja monille varma valinta, kun mietitään kaikille maistuvaa helppoa kotiruokaa. Tomaattinen linssibolognese on siitä maistuva, vegaaninen vaihtoehto, joka sopii erinomaisesti myös niille, jotka eivät syö lihaa tai haluavat vähentää lihansyöntiään. Linssit tuovat kastikkeeseen täydellistä rakennetta ja ravinteita. Nauti tämän kasvisbolognesen kanssa raikasta sitruunaspagettia, joka täydentää annosta loistavasti. Tämä resepti on helppo valmistaa, ja se maistuu varmasti koko perheelle! (vegaaninen, laktoositon, maidoton, kananmunaton, pähkinätön)
Pasta ja varsinkin pasta bolognese on arjen suosikki ja monille varma valinta, kun mietitään kaikille maistuvaa helppoa kotiruokaa. Tomaattinen linssibolognese on siitä maistuva, vegaaninen vaihtoehto, joka sopii erinomaisesti myös niille, jotka eivät syö lihaa tai haluavat vähentää lihansyöntiään. Linssit tuovat kastikkeeseen täydellistä rakennetta ja ravinteita. Nauti tämän kasvisbolognesen kanssa raikasta sitruunaspagettia, joka täydentää annosta loistavasti. Tämä resepti on helppo valmistaa, ja se maistuu varmasti koko perheelle! (vegaaninen, laktoositon, maidoton, kananmunaton, pähkinätön)
Bolognese-kastike |
|
1
|
sipuli
|
2
|
valkosipulinkynttä
|
2
|
punaista paprikaa
|
30 g
|
Eleplant-pala
|
2 tl
|
paprikajauhetta
|
1 tl
|
kuivattua timjamia
|
500 g
|
tomaattimurskaa
|
5 dl
|
kasvislientä
|
2 dl
|
punaisia linssejä
|
125 g
|
(½ rs) kirsikkatomaatteja
|
1 tl
|
suolaa
|
mustapippuria myllystä
|
|
Sitruunavoispagetti |
|
250 g
|
spagettia
|
30 g
|
Eleplant-pala
|
1
|
sitruunan mehu ja kuori
|
ripaus suolaa
|
Tarjoile linssibolognese sitruunavoispagetin kera ja lisää halutessasi annokseen vegaanista tai tavallista parmesan-juustoa ja tuoreita yrttejä.