4 annosta
1 h
Helppo
Lehtipihvi ja upean mausteinen cafe de paris -kastike vie sinut suoraan ranskalaiseen bistrotunnelmaan. Voit tehdä halutessasi kastikkeen maustevoiksi sekoittamalla ainekset huoneenlämpöiseen Eleplantiin.
Lehtipihvi ja upean mausteinen cafe de paris -kastike vie sinut suoraan ranskalaiseen bistrotunnelmaan. Voit tehdä halutessasi kastikkeen maustevoiksi sekoittamalla ainekset huoneenlämpöiseen Eleplantiin.
Cafe de paris -kastike |
|
100 g
|
Eleplant-pala
|
1
|
sipuli hienonnettuna
|
2
|
valkosipulinkynttä hienonnettuna
|
3 cm
|
pala inkivääriä kuorittuna ja hienonnettuna
|
1 tl
|
curryjauhetta
|
0,5 tl
|
savupaprikajauhetta
|
0,5 tl
|
cayannepippuria
|
1 tl
|
kuivattua oreganoa
|
1 tl
|
rouhittua mustapippuria
|
1 rkl
|
tomaattipyreetä
|
1 rkl
|
dijon-sinappia
|
6
|
suolattua sardellia tai anjovista hienonnettuna
|
2 rkl
|
kapriksia hienonnettuna
|
1
|
pienen sitruunan mehu ja kuori raastettuna
|
1
|
pieni ruukku lehtipersiljaa hienonnettuna
|
|
|
4
|
nuijittua lehtipihviä (à 150 g)
|
suolaa
|
|
rouhittua mustapippuria
|
|
4 rkl
|
Eleplantia
|