4 annosta
1,5 h
Helppo
Kiovan kana on lohturuokaa parhaimmillaan. Kanan voi valmistaa myös airfryerissa kypsentämällä sitä 180 asteessa noin 10 minuutin ajan. Kiovan kanan valmistukseen löytyy YouTubesta ja TikTokista erinomaisia vinkkivideoita.
Kiovan kana on lohturuokaa parhaimmillaan. Kanan voi valmistaa myös airfryerissa kypsentämällä sitä 180 asteessa noin 10 minuutin ajan. Kiovan kanan valmistukseen löytyy YouTubesta ja TikTokista erinomaisia vinkkivideoita.
Maustevoi |
|
150 g
|
Eleplant-pala huoneenlämpöisenä
|
1 ruukku
|
lehtipersiljaa hienonnettuna
|
2
|
valkosipulinkynttä raastettuna
|
1
|
sitruunan mehu ja kuori raastettuna
|
0,5 tl
|
paprikajauhetta
|
1 tl
|
rouhittua mustapippuria
|
1 tl
|
suolaa
|
Paneroidut kanafileet |
|
4
|
nahatonta broilerin rintafileetä
|
1 dl
|
vehnäjauhoja
|
1 tl
|
suolaa
|
2
|
kananmunaa
|
2 dl
|
pankojauhoja
|
Paistamiseen |
|
0,5 dl
|
rypsi- tai rapsiöljyä
|
50 g
|
Eleplant-pala
|
Paahdetulla mantelilla maustettua parsaa |
|
1 nippu
|
parsaa
|
50 g
|
Eleplant-pala
|
100 g
|
kuorittuja manteleita
|
70 g
|
pinaattia pestynä
|
0,5 tl
|
suolaa
|
0,5 tl
|
rouhittua mustapippuria
|