Kiovan kana on aivan parasta lohturuokaa. Siinä paneroitu kanafilee pysyy mehevänä sisältä ja saa herkullisen pinnan. Kanan voi valmistaa myös airfryerissa kypsentämällä sitä 180 asteessa noin 10 minuutin ajan, jolloin kuori rapeutuu helposti ilman suurta vaivannäköä. Maustevoitäyte tuo suupaloihin täyteläistä makua. Kiovan kanan valmistukseen löytyy YouTubesta ja TikTokista erinomaisia vinkkivideoita.
Kiovan kana on aivan parasta lohturuokaa. Siinä paneroitu kanafilee pysyy mehevänä sisältä ja saa herkullisen pinnan. Kanan voi valmistaa myös airfryerissa kypsentämällä sitä 180 asteessa noin 10 minuutin ajan, jolloin kuori rapeutuu helposti ilman suurta vaivannäköä. Maustevoitäyte tuo suupaloihin täyteläistä makua. Kiovan kanan valmistukseen löytyy YouTubesta ja TikTokista erinomaisia vinkkivideoita.
Maustevoi |
|
150 g
|
Eleplant-pala huoneenlämpöisenä
|
1 ruukku
|
lehtipersiljaa hienonnettuna
|
2
|
valkosipulinkynttä raastettuna
|
1
|
sitruunan mehu ja kuori raastettuna
|
0,5 tl
|
paprikajauhetta
|
1 tl
|
rouhittua mustapippuria
|
1 tl
|
suolaa
|
Paneroidut kanafileet |
|
4
|
nahatonta broilerin rintafileetä
|
1 dl
|
vehnäjauhoja
|
1 tl
|
suolaa
|
2
|
kananmunaa
|
2 dl
|
pankojauhoja
|
Paistamiseen |
|
0,5 dl
|
rypsi- tai rapsiöljyä
|
50 g
|
Eleplant-pala
|
Paahdetulla mantelilla maustettua parsaa |
|
1 nippu
|
parsaa
|
50 g
|
Eleplant-pala
|
100 g
|
kuorittuja manteleita
|
70 g
|
pinaattia pestynä
|
0,5 tl
|
suolaa
|
0,5 tl
|
rouhittua mustapippuria
|
Valmistelut
Kanafileen panerointi
Kanan paistaminen
Paahdetulla mantelilla maustettu parsa