Kevätsipuli-perunakakku varhaisperunoista

Kevätsipuli-perunakakku varhaisperunoista tarjoaa superhelpon ja herkullisen lisäkkeen kesäisiin ruokiin. Tämä herkku valmistetaan murskatuista varhaisperunoista, mikä antaa sille ainutlaatuisen koostumuksen ja maun. Valmista perunakakku hyvissä ajoin etukäteen ja leikkaa se valmiiksi annospaloiksi, jotta voit lämmittää sen nopeasti uunissa, kun muu ruoka on valmis. Kevätsipulin raikas maku tuo lisämaustetta tähän suolaiseen perunakakkuun, joka on täydellinen kumppani grillatulle lihalle tai kasviksille. Tutustu perunakakkuohjeeseemme ja kokeile jo seuraavalla grilliaterialla!

Kevätsipuli-perunakakku varhaisperunoista

Kevätsipuli-perunakakku varhaisperunoista tarjoaa superhelpon ja herkullisen lisäkkeen kesäisiin ruokiin. Tämä herkku valmistetaan murskatuista varhaisperunoista, mikä antaa sille ainutlaatuisen koostumuksen ja maun. Valmista perunakakku hyvissä ajoin etukäteen ja leikkaa se valmiiksi annospaloiksi, jotta voit lämmittää sen nopeasti uunissa, kun muu ruoka on valmis. Kevätsipulin raikas maku tuo lisämaustetta tähän suolaiseen perunakakkuun, joka on täydellinen kumppani grillatulle lihalle tai kasviksille. Tutustu perunakakkuohjeeseemme ja kokeile jo seuraavalla grilliaterialla!

12 annosta
60 min + jäähdytys jääkaapissa vähintään 2 h
Helppo
 
 
Annosta

Ainekset

Perunakakku

1,5
kg
varhaisperunaa
150
g
Eleplant-pala
50
g
kevätsipulia
0,5
ruukkua
persiljaa
1
sitruunan kuori ja mehu
1
tl
suolaa

Koristeluun

tuoreita yrttejä, kevätsipulia tai versoja

Valmistusohje

1. Keitä varhaisperunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.

2. Murskaa valutetut perunat kevyesti esimerkiksi perunasurvimella.

3. Sulata Eleplant kattilassa ja lisää perunamurskan joukkoon.

4. Hienonna kevätsipuli ja persilja ja lisää mausteiden kanssa perunoiden joukkoon.

5. Laita seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja painele tiukaksi.

6. Laita päälle leivinpaperi sekä paino ja laita vuoka jääkaappiin, jotta perunakakusta tulee tiivis.

7. Leikkaa halutessasi annospaloiksi tai lämmitä uudelleen kokonaisena, kun muu ateria on valmis.