12 annosta
2 h, passiivinen 2-4 h
Helppo
Ranskalainen lettukakku mille crepe on täydellinen lisä kesän juhlapöytään. Valmistuksessa tärkeää on saada letuista mahdollisimman ohuita, jotta kakkuun saadaan paljon ohuita kerroksia.
Ranskalainen lettukakku mille crepe on täydellinen lisä kesän juhlapöytään. Valmistuksessa tärkeää on saada letuista mahdollisimman ohuita, jotta kakkuun saadaan paljon ohuita kerroksia.
Lettutaikina |
|
0,5 l
|
maitoa
|
3
|
kananmunaa
|
3 rkl
|
Eleplant juoksevaa
|
2,5 dl
|
vehnäjauhoja
|
1,5 rkl
|
sokeria
|
1 tl
|
suolaa
|
|
|
1,5 dl
|
Eleplant juoksevaa lettujen paistamiseen
|
Kahvikreemi |
|
100 g
|
Eleplant-pala huoneenlämpöisenä
|
2 dl
|
tomusokeria
|
300 g
|
laktoositonta tuorejuustoa
|
0,33 dl
|
vahvaa kahvia jäähdytettynä
|
Nutellakreemi |
|
250 g
|
laktoositonta tuorejuustoa
|
200 g
|
Nutellaa
|
Päälle |
|
2 dl
|
vispikermaa vaahdotettuna
|
3 rkl
|
kaakaojauhetta
|
Vinkki! Laita kakku jäähtymään jääkaappiin ennen tarjoilua 24 tunniksi tai yön yli, niin siitä tulee paremmin leikattava.