Mille crepe on ranskalainen klassikkoleivonnainen, jossa ohuiden lettujen väliin ladotaan kerros kerrokselta herkullista täytettä. Tässä versiossa lettukakku saa makua täyteläisestä kahvikreemistä ja samettisesta Nutella-tuorejuustotäytteestä, jotka tekevät siitä vastustamattoman yhdistelmän. Ohuiden lettujen ansiosta tämä ranskalainen kakku on rakenteeltaan hienostunut mutta helppo valmistaa. Pinta koristellaan ilmavalla kermavaahdolla ja kaakaojauheella, ja lopputulos on näyttävä kahvijälkiruoka vaikka juhlapöytään tai viikonlopun herkutteluhetkiin.
Mille crepe on ranskalainen klassikkoleivonnainen, jossa ohuiden lettujen väliin ladotaan kerros kerrokselta herkullista täytettä. Tässä versiossa lettukakku saa makua täyteläisestä kahvikreemistä ja samettisesta Nutella-tuorejuustotäytteestä, jotka tekevät siitä vastustamattoman yhdistelmän. Ohuiden lettujen ansiosta tämä ranskalainen kakku on rakenteeltaan hienostunut mutta helppo valmistaa. Pinta koristellaan ilmavalla kermavaahdolla ja kaakaojauheella, ja lopputulos on näyttävä kahvijälkiruoka vaikka juhlapöytään tai viikonlopun herkutteluhetkiin.
Lettutaikina |
|
0,5 l
|
maitoa
|
3
|
kananmunaa
|
3 rkl
|
Eleplant juoksevaa
|
2,5 dl
|
vehnäjauhoja
|
1,5 rkl
|
sokeria
|
1 tl
|
suolaa
|
|
|
1,5 dl
|
Eleplant juoksevaa lettujen paistamiseen
|
Kahvikreemi |
|
100 g
|
Eleplant-pala huoneenlämpöisenä
|
2 dl
|
tomusokeria
|
300 g
|
laktoositonta tuorejuustoa
|
0,33 dl
|
vahvaa kahvia jäähdytettynä
|
Nutellakreemi |
|
250 g
|
laktoositonta tuorejuustoa
|
200 g
|
Nutellaa
|
Päälle |
|
2 dl
|
vispikermaa vaahdotettuna
|
3 rkl
|
kaakaojauhetta
|
Vinkki! Laita kakku jäähtymään jääkaappiin ennen tarjoilua 2-4 tunniksi tai yön yli, niin siitä tulee paremmin leikattava.