Baked feta hunajalla ja kasviksilla

Baked feta on helposti yhdessä vuoassa valmistuva ruoka, joka soveltuu nautittavaksi sellaisenaan tai lisukkeeksi kalalle tai kanalle.

 

Baked feta hunajalla ja kasviksilla

Baked feta on helposti yhdessä vuoassa valmistuva ruoka, joka soveltuu nautittavaksi sellaisenaan tai lisukkeeksi kalalle tai kanalle.

 

4 annosta
45 min
Helppo
 
 
Annosta

Ainekset

Ainekset

1
kukkakaali paloiteltuna
250
g
kirsikkatomaatteja puolitettuna
0,5
dl
Eleplant juoksevaa
1,5
tl
ras el hanout -mausteseosta
1
tl
suolaa
200
g
fetajuustoa
1
rkl
seesaminsiemeniä
1
rkl
hunajaa
0,5
tl
rouhittua mustapippuria
(mintun lehtiä)

Valmistusohje

  1. Pyörittele kukkakaalipalat ja kirsikkatomaatit Eleplantin sekä mausteiden kanssa sekaisin. 
  2. Laita feta uunivuoan keskelle ja asettele kukkakaalit sekä tomaatit fetan ympärille. Mausta feta seesaminsiemenillä, hunajalla ja rouhitulla mustapippurilla. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 12–15 minuutin ajan.
  3. Koristele valmis baked feta halutessasi mintulla.