Warm Dip – lämmin dippi leivälle

Lämmin dippi leivälle tarjoaa täyteläisiä makuja sulatetun Eleplantin pehmeässä pohjassa. Valkosipuli ja tuoreet yrtit tuovat aromaattisuutta ja raikkautta, ja sitruunan vivahde viimeistelee yrttiöljymäisen kokonaisuuden. Dipin voi tarjoilla lämpimänä rapean tai grillatun leivän kanssa alkupalaksi tai lisukkeeksi.

Warm Dip – lämmin dippi leivälle

Lämmin dippi leivälle tarjoaa täyteläisiä makuja sulatetun Eleplantin pehmeässä pohjassa. Valkosipuli ja tuoreet yrtit tuovat aromaattisuutta ja raikkautta, ja sitruunan vivahde viimeistelee yrttiöljymäisen kokonaisuuden. Dipin voi tarjoilla lämpimänä rapean tai grillatun leivän kanssa alkupalaksi tai lisukkeeksi.

4 annosta
15 min
Helppo
Warm Dip - lämmin dippi leivälle

Tämä lämmin dippi pääsee parhaiten oikeuksiinsa yhdessä rapean valkosipulipatonkin kanssa. Kurkkaa resepti ja tee täydellinen yhdistelmä alkupalapöytään tai iltapäivän naposteluun.

 
 
Annosta

Ainekset

Lämmin dippi leivälle

150
g
Eleplant-pala
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
0,5
tl
savupaprikaa
0,5
tl
juustokuminaa
1
tl
rouhittua mustapippuria
0,5
tl
suolaa
0,5
ruukkua
timjamia hienonnettuna
1
ruukku
ruohosipulia hienonnettuna
0,5
sitruunan mehu ja kuori raastettuna
8
siivua
leipää paahdettuna

Valmistusohje

Lämmin dippi leivälle

  1. Sulata Eleplant kattilassa. Lisää joukkoon valkosipuli sekä mausteet ja keitä miedolla lämmöllä noin 5–8 minuuttia, kunnes valkosipuli on pehmennyt.
  2. Lisää joukkoon loput aineet ja sekoita. Nauti valmis warm dip lämpimänä paahdetun tai grillatun leivän kanssa.