Lämmin dippi leivälle tarjoaa täyteläisiä makuja sulatetun Eleplantin pehmeässä pohjassa. Valkosipuli ja tuoreet yrtit tuovat aromaattisuutta ja raikkautta, ja sitruunan vivahde viimeistelee yrttiöljymäisen kokonaisuuden. Dipin voi tarjoilla lämpimänä rapean tai grillatun leivän kanssa alkupalaksi tai lisukkeeksi.
Lämmin dippi leivälle tarjoaa täyteläisiä makuja sulatetun Eleplantin pehmeässä pohjassa. Valkosipuli ja tuoreet yrtit tuovat aromaattisuutta ja raikkautta, ja sitruunan vivahde viimeistelee yrttiöljymäisen kokonaisuuden. Dipin voi tarjoilla lämpimänä rapean tai grillatun leivän kanssa alkupalaksi tai lisukkeeksi.
Tämä lämmin dippi pääsee parhaiten oikeuksiinsa yhdessä rapean valkosipulipatonkin kanssa. Kurkkaa resepti ja tee täydellinen yhdistelmä alkupalapöytään tai iltapäivän naposteluun.
Lämmin dippi leivälle |
|
|
150 g
|
Eleplant-pala
|
|
2
|
valkosipulinkynttä hienonnettuna
|
|
0,5 tl
|
savupaprikaa
|
|
0,5 tl
|
juustokuminaa
|
|
1 tl
|
rouhittua mustapippuria
|
|
0,5 tl
|
suolaa
|
|
0,5 ruukkua
|
timjamia hienonnettuna
|
|
1 ruukku
|
ruohosipulia hienonnettuna
|
|
0,5
|
sitruunan mehu ja kuori raastettuna
|
|
|
|
|
8 siivua
|
leipää paahdettuna
|