Maissiribsit ovat herkullinen ja näyttävä kesäruoka muiden grilliherkkujen kaveriksi. Mehevä maissi leikataan syötävän kokoisiksi ribseiksi, maustetaan ja paahdetaan pinnaltaan rapeiksi, jolloin tuloksena on helppoa ja nopeaa grillattavaa. Näyttävä muoto tekee niistä täydellisen tarjottavan niin grilli-iltoihin kuin rennoksi naposteltavaksi ystävien kanssa. Voit valmistaa maissiribsit myös airfryerissa – kypsennä niitä 200 asteessa 10 minuutin ajan.
Maissiribsit ovat herkullinen ja näyttävä kesäruoka muiden grilliherkkujen kaveriksi. Mehevä maissi leikataan syötävän kokoisiksi ribseiksi, maustetaan ja paahdetaan pinnaltaan rapeiksi, jolloin tuloksena on helppoa ja nopeaa grillattavaa. Näyttävä muoto tekee niistä täydellisen tarjottavan niin grilli-iltoihin kuin rennoksi naposteltavaksi ystävien kanssa. Voit valmistaa maissiribsit myös airfryerissa – kypsennä niitä 200 asteessa 10 minuutin ajan.
Kokeile myös grillattuja kasviksia ja Eleplant-vinegrettiä!
Maissiribsit |
|
|
8 kpl
|
kokonaisia tuoreita tai esikypsennettyjä maisseja
|
Dippi |
|
|
150 g
|
Eleplant-pala ruskistettuna
|
|
1 tl
|
chilirouhetta
|
|
2
|
valkosipulinkynttä hienonnettuna
|
|
1 tl
|
rouhittua mustapippuria
|
|
1 tl
|
paprikajauhetta
|
|
1 rkl
|
hunajaa
|
|
1 ruukku
|
tuoretta oreganoa hienonnettuna
|