Maissiribsit

Maissiribsit ovat herkullinen ja näyttävä kesäruoka muiden grilliherkkujen kaveriksi. Mehevä maissi leikataan syötävän kokoisiksi ribseiksi, maustetaan ja paahdetaan pinnaltaan rapeiksi, jolloin tuloksena on helppoa ja nopeaa grillattavaa. Näyttävä muoto tekee niistä täydellisen tarjottavan niin grilli-iltoihin kuin rennoksi naposteltavaksi ystävien kanssa. Voit valmistaa maissiribsit myös airfryerissa – kypsennä niitä 200 asteessa 10 minuutin ajan.

Maissiribsit

Maissiribsit ovat herkullinen ja näyttävä kesäruoka muiden grilliherkkujen kaveriksi. Mehevä maissi leikataan syötävän kokoisiksi ribseiksi, maustetaan ja paahdetaan pinnaltaan rapeiksi, jolloin tuloksena on helppoa ja nopeaa grillattavaa. Näyttävä muoto tekee niistä täydellisen tarjottavan niin grilli-iltoihin kuin rennoksi naposteltavaksi ystävien kanssa. Voit valmistaa maissiribsit myös airfryerissa – kypsennä niitä 200 asteessa 10 minuutin ajan.

4 annosta
30 min
Helppo
 
 
Annosta

Ainekset

Maissiribsit

8
kpl
kokonaisia tuoreita tai esikypsennettyjä maisseja

Dippi

150
g
Eleplant-pala ruskistettuna
1
tl
chilirouhetta
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1
tl
rouhittua mustapippuria
1
tl
paprikajauhetta
1
rkl
hunajaa
1
ruukku
tuoretta oreganoa hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Leikkaa maissit neljään osaan.
  2. Valmista dippi sekoittamalla kaikki ainesosat kulhossa sekaisin. Valele dippiä pullasudilla maissien pintaan.
  3. Grillaa maisseja noin 5 minuutin ajan.
  4. Siirrä valmiit maissit tarjoiluastiaan ja tarjoile valmiit maissiribsit dipin kanssa.